10. marraskuuta 2019

Isä, joka ottaa reppuselkään ja antaa kovimmat vauhdit keinussa


Postauksen kuvat on  loppukesältä/alkusyksyltä. Ohimennen oikeista tilanteista napattuja isän ja poikien hetkiä.


Pojillani on isä, joka...

huolehtii, hoivaa, kutittelee, kantaa reppuselässä, tekee paperilennokkeja, rakentaa legorakennelmia, painii, opettaa, kannustaa, antaa keinussa kovat vauhdit, jaksaa juosta ja telmiä, kehuu ja ihailee, korjaa rikkoutuneet lelut, ottaa mukaan lumitöihin, nappaa kainaloon sohvalle, rakentaa isoimmat lumilinnat ja korkeimmat lumiukot yhdessä poikien kanssa, leikkii ja leikittää, vetää rajat, pitää kädestä, on valmiina ottamassa vastaan, opettaa mailapelejä, silittää, puhaltaa pipeihin, halaa ja pussaa, peittelee yöllä, nukuttaa ja nukahtaa käsi kädessä, rakastaa ja on turvallinen.

Uskon, että poikieni isä tulee opettamaan pojat luistelemaan, hiihtämään, pyöräilemään, pelaamaan ja liikkumaan. Pojillani on isässään hyvä miehen malli, joka on turvallinen, luotettava ja rakastava. Hän näyttää, että isä vetää rajat ja on tiukkakin, mutta samalla myös lämmin. Isä ottaa yöllä kainaloon jos lapsi herää yöllä, käy peittelemässä ennenkuin menee itse nukkumaan, antaa iltapusut ja kertoo että rakastaa. Isän malli opettaa, että mieskin laittaa ruokaa, siivoaa ja ottaa syliin. Toivon poikien oppivan, että isä auttaa aina ja isälle voi aina soittaa.

Ihanaa Isänpäivää omalle rakkaalleni, olet paras isä pojillemme. <3 Liian harvoin tulee kiireisessä arjessa sanottua toiselle, että hoidat hyvin tämän homman, olen ylpeä sinusta ja siitä että juuri sinä olet isä minun lapsilleni. Arki on joskus raskasta, mutta yhdessä siitä tule kevyempää.


2 kommenttia:

 1. Meidän iskä on opettanut meidän pojat luistelemaan, pelaamaan jääkiekkoa, pyörällä ajoa, ja monen monta muutakin.
  Jotenkin nuo jutut sopivat isille niin hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minutkin on isä opettanut pyöräilemään, luistelemaan, laskettelemaan ym. Varmaan monille isille mieluista puuhaa tehdä yhdessä lasten kanssa liikunnallisia juttuja ja opettaa niitä. :)

   Poista