23. marraskuuta 2019

Oulun Kädentaitomessut


Lippu Oulun Kädentaitomessuille saatu

Oulun Kädentaitomessut on yksi mun syksyjen kohokohdista, jota odotan aina monestakin syystä. Tänä vuonnakin järjestin aikatauluni niin, että ehdin piipahtamaan messuilla, vaikka messukäynti jäikin tällä kertaa aika nopeaksi. Yksi suurimmista syistä miksi messuja aina odotan, on se että siellä tapaa paljon tuttuja, mutta lisäksi on ihanaa päästä hiplailemaan käsityömateriaaleja sekä taidokkaita käsitöitä.

Messut olivat siis jo lokakuun puolivälissä, mutta me ollaan sairastettu koko perhe niin urakalla että edellinen kuukausi on mennyt lähinnä niissä merkeissä sekä arjesta selviytymisessä - joten ehdin siis postaamaan messuista vasta nyt.

Hittejä messuilla tänä vuonna mielestäni olivat erilaiset tarvikepakkaukset; niin makrameetöihin, askartelujuttuihin kuin neuleprojekteihinkin. Yksi mun suosikkijutuistani oli Tuiskulan Kotikolon Vanerikko- lankavahti, joka näyttää siltä että se on samalla sekä superkätevä että myös tyylikäs sisustuselementti kätkien nätisti sisäänsä keskeneräisen työn.

Oli muuten harvinaista että olin messuilla ihan yksin; edellisvuosina mulla on ollut aina lapsi mukana joko kantoliinassa tai rattaissa - mutta nyt pääsin piipahtamaan ihan itsekseni. Messuilla olis ollut erilaisia työpajajuttujakin, mutta harmillisesti mulla ei ollut tänä vuonna aikaa jäädä tutustumaan tai osallistumaan niihin.

Tänä vuonna messuostokseni jäivät aika pieniksi, ihan siitä syystä että aikaa käsitöille on ollut niin vähän (ja materiaaleja kotona kaapeissa sen sijaan kaikkea muuta kuin vähän...), että en viitsinyt hamstrata tarvikkeitakaan. Kaikkea ihanaahan olisi kyllä ollut tarjolla, mutta ajattelen että niitä ihania lankoja, kankaita ja askartelujuttuja tulee koko ajan uusiakin. Ostin siis vain yhtä kangasta, muutaman puisen renkaan, kalenterin ja kuivalihaa.Kävittekö te käsityömessuilla? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti