28. maaliskuuta 2010

Lazy day

Siskolle 16-vuotissynttärilahjaksi muun lahjan lisäksi kudoin säärystimet. :)

Malli: Oma, mallikerta sama kuin näissä sukissa
Lanka: Novita Wool
Puikot: 3,5

Olen myös vihdoin saanut jatkettua neuletakkia, joka rimakauhun iskiessä jäi makaamaan pitkäksi aikaa lähes valmiina neulekoppaan. Rimakauhu iski siinä vaiheessa kun kappaleet olivat lähes valmiina ja olisi pitänyt alkaa kokoamaan neuletta.. kuten yleensä. :D En uskaltanut jatkaa koska pelkäsin kuollakseni ettei koko ole sopiva. :D Mutta pakko kai se on silti valmiiksi tehdä että saan tuohon asiaan selvyyden. Tykkään väristä paljon ja mallikerta näyttää kivalta, joten peukut pystyyn ja puikot suihkimaan vaan, eikai siinä muu auta. :)

Pää olis täynnä ideoita mitä kaikkea haluan neuloa ja ommella, täytyis vaan löytää aikaa siihen. Neulomiseen löytyy aikaa paremmin mitä ompelemiseen, sillä neulomista harrastan aina tv:tä katsoessa, ompelu taas ei samaan aikaan oikein suju. :D Nyt on vaan kalenteri niin täyteen buukattu kaikenlaista projektia, koulua ja töitä, että vähän pukkaa jo ahdistustakin.

Eilen tehtiin kuitenkin hyvää makaronisalaattia iltapalaksi:

Tämä on niin hyvää ja helppoa, kunhan keittää makaronit ja nakkaa sekaan kinkkusuikaleita, paloiteltua suolakurkkua ja omenaa, kermaviiliä ja vähän suolaa ja pippuria.

Tänään on kiva, ja harvinainen, täysin vapaa päivä. Ei tarvitse katsoa kelloa ja olla koko ajan menossa. Koulujuttuja tietty pitää tehdä mutta muuten voi vaan olla; katsoa tv:tä, neuloa, laittaa hyvää ruokaa ja käydä lenkillä. :)

2 kommenttia:

  1. Oi, vapaapäivät on kivoja!
    Tulkaa käymään joku päivä!

    VastaaPoista
  2. No samoin! Oon vaan ollu töissä tai tekemässä projektijuttuja sillon ku en oo ollu koulussa ni ei oo hirveesti ehtiny.. :/ Mut täytyy tässä ens viikolla mennä taas lenkille ja saa tulla kyläänki! :)

    VastaaPoista