30. maaliskuuta 2010

Puikoille koti

Puikkopussi on ollut to do-listalla jo useamman vuoden, mutta eipä ole tullut itselle tehtyä. Lahjaksi kyllä muttei itselle. :D Nyt iski sitten ompeluvimma ja hurautin puikoille kodin! Tähän asti puikot on majailleet smarties-karkkiputkilossa ja milloin missäkin lankapussukassa ja nyssäkässä, mutta nyt ne on vihdoin siististi säilötty ja vieläpä kaikki samassa paikassa. :) Tai ainakin melkein kaikki, aika monethan on kiinni edelleen hyvinkin vanhoissa keskeneräisissä töissä mutta siitä ei nyt puhuta.. ;)
Kaappien kätköistä löytyi ihanaa, vuosia vanhaa kalakangasta josta osa päätyikin nyt puikkopussiksi. :) Tää on ihanan värikästä ja vanhana akvaarionomistajana herättää mussa lämpimiä tunteita. Vähän lapsellinenhan tämä on mutta mitäs sitte, niin olen minä itsekin! :DVaaleanpunainenkin kangas löytyi kaapista, joten tätä varten täytyi ostaa pelkästään kanttinauhaa. :)
Mitään ohjetta mulla ei tähän ollut vaan omasta päästä surruuttelin, mutta eipä tuohon tarvikaan ku noin yksinkertanen malli on. :) Söpö siitä tuli ainaki omasta mielestä, ja löytyypähän oikeanlaiset puikot aina helpommin. :)

Tänään kävin myös muutaman kilometrin kävelyllä, jonka saldo oli: hajonnut kenkä, kolme läheltä-piti-kaatumista, ihanan lämmittävä auringonpaiste ja hyvä mieli. Kevät ja aurinko saa niin hyvälle tuulelle! Vaikka kiirettä pitääkin ja hommia riittää niin aurinko auttaa jaksamaan pitempiäkin päiviä. Itse en oo ikinä kokenut mitään kevätväsymystä jota toiset valittelee, enemmänkin tuntuu että vaikka kiirettä onkin niin myös energiaa on enemmän kuin pimeämpinä vuodenaikoina. Taidan käydä aurinkoenergialla!

6 kommenttia:

 1. mullakin on ollut puikkopussi to do listalla jo iät ja ajat mutta kun en vaan osaa päättää, mistä ihanasta kankaasta sen tekisin :)

  VastaaPoista
 2. Oi, onpa ihana puikkopussi! Oispa mullakin kunnolliset kangasvarastot niin ois helpompi tehdä tuollaisia ihan vaan extempore.

  VastaaPoista
 3. Inka: kiitos! :) Mulla nyt jotain kankaita on mut niissäki on yleensä se ongelma et kaikkea on vaan pieni pala ja kaikki on keskenään niin erivärisiä. :D Ja vetoketjuja, kanttinauhaa tai nappeja ei varastoissa ole joten kaikki lisätarvikkeet täytyy ainaki käydä aina ostamassa. :D

  VastaaPoista
 4. Ihana. Mulla tullee ihan mieleen tosta kankaasta joku mun lapsuuden uikkari! :) Mäkin tein vähän aikaa sitten tälläsen puikkopussin ja aluksi jaksoinkin laittaa puikot sinne. Ihanasti kaikki samassa paikassa! Nyt alkaa taas vähän lipsua....

  VastaaPoista
 5. Anniina, kiitti. :D Vähän pelkään kans et käy noin, ettei tuukaan aina laitettua niitä puikkoja käytön jälkeen takas tuonne pussiin... Mutat täytyy ainaki yrittää. :D

  VastaaPoista