7. lokakuuta 2009

Villasukkatehtailija


Olen viime aikoina ollut varsinainen villasukkatehtailija, kuukauden aikana on nimittäin valmistunut neljät sukat. :D Sukat vaan on niin helppo tv-neule, niihin ei tarvitse keskittyä niin paljon vaan siinä samalla vaan neuloo..

Eli tässäpä viimeisimmät valmistuneet sukat, jotka menevät viikon päästä poikaystävän äidille synttäripakettiin.Malli: Mallineule netistä jostain sukista joskus bongattu (ja ohje lahjakkaasti hukattu :D), muuten perussukan ohjeella omasta päästä.
Lanka:
Nalle aloe vera
Puikot: 3,5
Mallineule oli helppo ja kiva neuloa. Samanlaiset valkoisina valmistui äidille muistaakseni äitienpäivälahjaksi, ja näitä tulee varmasti tehtyä lisääkin. :)

4 kommenttia:

 1. Ihanan näköiset ja ennen kaikkea ihanan väriset sukkaset! Kovasti olisi loistavaa myös nähdä hieman kuvia päivittäisestä pukeutumisestasi tässä blogissa <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos. :) Pukeutumisen esitteleminen vaan ujostuttaa, mutta ehkä joskus jotain saattaa näkyä.

  VastaaPoista
 3. Suloiset sukat, onnittelut niiden tekemisestä. :)
  Vai että tv-neule... no, ehkä vielä jonain päivänä! =D TV-neuleeksi villasukkien tekemisessä on ihan liian monta puikonpäätä sörkkimässä eri ilmansuuntiin tälle näprääjälle, vaan ehkäpä harjoitus tekee mestarin. Pyöröpuikkoja pidän käsityön jumalten lahjana maailmalle!

  VastaaPoista
 4. Peach: Kiitoksia! :) Itse en juurikaan edes tv:tä katso ilman että neuloisin samalla jotain. Mutta vieruskaverin kanssa katsoessa tosiaan pyöröpuikot ne kätevimmät niin ei koko ajan töki toista kylkeen. :D

  VastaaPoista