30. joulukuuta 2010

Sytykkeitä

Joulupaketteihin omille vanhemmille ja poikaystävän vanhemmille näpertelin jo useissa blogeissa nähtyjä sytykeruusuja. Kananmunakennot hyötykäyttöön. :)

Oli hauska huomata että eri kennoista tuli ihan erivärisiä ruusuja, vaikka steariini oli samaa punaista. Näistä minun vanhemmilleni menneistä (kuvassa) tuli paljon tummempia, ja poikaystäväni vanhempien ruusuista tuli paljon vaaleampia, vaikka silmämääräisesti harmaissa kennoissa ei näkynyt juurikaan värieroa. :)


Ruusut paketoin sellofaaniin ja päälle laitoin vielä lapun "Sytykeruusuja", etteivät kummastuta ja mietitytä niin pitkään että mitähän nämä mahtavat olla. :D Kyllä näitä silti kynttilöiksi tai joksikin syötäväksikin luultiin ennen tarkempaa tutkailua!


Tulitikkuaskit päällystin myös paketteihin sopivasti. Nuo ruusu-askit oli samassa paketissa sytykeruusujen kanssa, ja ruskea tulitikkuaski meni veljelle ja veljen vaimolle, jotka saivat myös kynttiläpussin jonka askartelin, ja jonka unohdin kuvata. :D


Noita sytykeruusuja oli kyllä kiva tehdä, täytyy tehdä lisääkin aina sitä mukaa kun kananmunakennoja tyhjenee. :) Ja hyvin niillä mökin takka syttyi, testattu on!

2 kommenttia:

  1. Nättejä sytykkeitä ja tulitikkulaatikoita! Myös edellisen postauksen lapaset näyttävät ihanan muhkeilta ja kauniin värisiltä :).

    VastaaPoista