14. elokuuta 2012

Hääasusteet


Mullakin, kuten niin monella muullakin morsiamella, oli hääkoruinani helmiä.
Helmet on klassisen tyylikkäitä, ja sopivat hääpuvun kaveriksi niin hyvin että minäkin halusin niitä hääpäivän koruihini. En silti halunnut pelkkiä helmiä, joten ratkaisuni oli yhdistää helmiä ja blingiä. :D


Laukkua en kantanut mukanani, mutta se oli mulla hääpöydässä jotta sain pidettyä kädenulottuvilla nenäliinoja ja huulikiillon. :) Laukku on vähän kultaan vivahtavan ivoryn sävyinen, ja kustansi keväällä Aleksi 13:sta vähän yli 20 €, eli ei mikään kallis sijoitus. :D

Korvakoruina mulla oli Snö of swedenin nappikorvikset, joissa keskellä helmet ja ympärillä blingiä.

Kaulakorua etsin pitkään, mutta lopulta päädyin diy-ratkaisuun. Mulla oli pari vuotta sitten Kiinasta ostamiani helminauhoja 2 kpl, mutta molemmat oli vähän liian lyhyitä hääpuvun kanssa pidettäväksi. Pukuni oli olkaimeton, joten halusin että helminauha laskeutuu  vähän alemmas, eikä mene liian lähellä kaulaa. Rikoin siis nämä kaksi Kiinasta ostettua helminauhaa, ja tein niistä yhden oikean mittaisen kaulanauhan pienellä korulukolla.


Korvakoruissa ja kaulanauhassa helmet ovat siis aitoja, eivät priimaluokkaa tai sileitä, mutta tykkään kyllä tuosta helmien pitkulaisesta ja rosoisesta ulkomuodosta. Ranteessa mulla oli n. sentin levyinen blingikoru, sekä sen molemmin puolin kapeat helminauhat, jotka eivät kylläkään ole aitoja helmiä. Näissä kuvissa eron kyllä huomaa, mutta käytössä ne menivät ihan täydestä korvakorujen ja kaulanauhan parina. :)

Kenkinä mulla oli vaaleanpunaiset korkkarit, joissa on maltillinen 6 cm korko, ja näillä jaksoin kyllä mainiosti koko pitkän päivän. :) Vasta viimeisen tunnin aikana jalat alkoivat tuntua väsyneiltä. Kengistäkin löytyy sopivasta blingiä, vaikka eiväthän nuo kengät pitkän puvun alta juuri vilahtaneet. Ja sävyltään ne sopivat hyvin vaaleanpunasävyiseen kimppuuni.

Kenkien pohjissa mulla oli vaaleansiniset kimaltavat I Do-tarrat, eihän ne mihinkään näkyneet mutta omasta mielestäni ne oli hauska lisä. :) Ja perinteiden mukaanhan morsiamella pitää olla jotain sinistä.
 Kaikki hääpäivän asusteeni olivat sellaisia, joille tulee takuulla usein käyttöä myöhemminkin. :)


7 kommenttia:

 1. Todella kauniit asusteet ja kengät! Odotan innolla seuraavia hääpostauksia. :)

  VastaaPoista
 2. Oi, olit varmasti todella kaunis morsian! Ihanat asusteet. Suunnattomasti onnea ja rakkauden täyteistä yhteiseloa teille :)
  I Do-teksti kengänpohjassa on hauska, itselläni pohjissa oli meidän nimikirjaimet sinisin timantein :)

  VastaaPoista
 3. AnniK, kiitos! :)

  Tuuli, kiitos. :) Hääpostauksia tulee kyllä ja paljon, kunhan saan jäsenneltyä kuvat ja tekstit. :D

  Mai, kiitos paljon! :) Nimikirjaimet kengänpohjissa on myös hauska idea!

  VastaaPoista
 4. Todella upeat asusteet. Ja toi kenkä idea on tosi kiva! Vaikkei muille näkynytkään niin se että itse tietää niin on jo ihanaa.. <3

  VastaaPoista
 5. Tanja H, eikös! En vaan voinut jättää sitä kauppaan kun se oli niiiin ihana :)

  sade, kiitti. :)

  VastaaPoista