9. elokuuta 2012

Meidän häät: Huiskutuskepit


Kuvat häistä tulee nyt epäloogisessa järjestyksessä, mutta aloitetaan nyt jostain näiden häiden purkaminen. :D Odottelen vielä kuvia häistä, ollaan saatu vasta kaason ottamat kuvat, joten kuvasadetta itse juhlista tulee kun saadaan kuvaajan ja miehen siskonkin kuvat haltuumme.

Meidän vihkikirkossa ei saanut heitellä riisiä, se tiedettiin jo etukäteen, ja ilmeisesti kaikki muukin heiteltävä olisi pitänyt kerätä heti pois. Vaivalloista ja hankalaa, joten ostin kirkkoa varten saippuakuplat jo joskus aikaisin keväällä, mutta halusin niiden lisäksi vielä jotain muutakin. Eilen tein- blogista bongasin suloiset huiskutusviirit, ja ne oli juuri sitä mitä halusin. :) Uusi idea, johon ainakaan minä en ollut aiemmin häissä törmännyt. Askartelin sitten näitä keppejä n. 40 kappaletta saippuakuplille kavereiksi, ja kivasti toimi.


Yhdistelin keppeihin turkoosia ja valkoista satiininauhaa eri tavoin. Mulla oli molempia värejä monissa eri leveyksissä. Lopuksi tulostelin vähän tavallista tulostuspaperia paksummalle paperille tekstiviirit, leikkasin ne muotoonsa ja teippasin kaksipuolisella teipillä keppiin kiinni. Nauhoilla oli mittaa n. 50 cm, ja hyvin liehui. :)


Saippuakuplapulloille en askarrellut mitään etikettejä, pullot oli näpsäkät ja tyylikkäät sellaisinaankin, joten niille riitti turkoosit satiininauharusetit kaulan ympärille kietaistuina.


Oli kiva huomata että ihmiset heilutti viirejä innoissaan, ja moni oli ottanut kepin mukaan juhlapaikalle ja kotiinsakin. Sama juttu saippuakuplilla, niitäkin puhalleltiin vielä illalla juhlapaikan pihallakin. :)

Häiden väriteeman voitte varmaan jo arvatakin? ;) Teema ei ollut mikään kiveen hakattu, mutta toistui pienissä yksityiskohdissa kutsuista juhlapaikalle.

4 kommenttia:

  1. Hienot viirit! Kirkosta poistumisesta on tullut varmasti upeita kuvia. Tosi hauska idea.

    VastaaPoista
  2. Mai, kiitos. :) Tuli kyllä hyviä kuvia, kun ihmiset heilutti viirejä ja puhalsi saippuakuplia! Niitä kuvia en viitsinyt täällä julkaista jos vieraat eivät halua kasvojaan nettiin. :)

    VastaaPoista