8. toukokuuta 2013

Coral


Korallinpunaista löytyy täällä tänään kynsistä ja maljakosta. Koralli on mun jokakeväinen suosikkiväri, ihanan raikas ja heleä oranssihtavan vaalea punainen. Multa löytyy useampikin huivi korallin sävyissä, ja käytän niitä varsinkin keväisin ahkeraan. Oonkohan muuten ikinä täällä blogin puolella paljastanut, millainen huivihamsteri olenkaan? Multa löytyy huiveja joka lähtöön, kaikissa väreissä, kuoseissa ja paksuuksissa. Juhlahuiveja, kolmiohuiveja, suuria huiveja, tuubihuiveja... :D Eikä kulu päivääkään, etten käyttäisi mitään huivia, vaan mulle huivi on yleensä olennainen osa asua. No, se huiveista tällä kertaa.

Pakko muuten kehua Essien kynsilakkoja, ne ne vaan kestää ja kestää! Lakkasin kynteni jo viisi päivää sitten (ja levitin vain kaksi kerrosta, ilman alus- tai päällyslakkaa), ja lakkaus näyttää varsin (yllättävän!) hyvältä edelleen. Sävy on 74 Tart Deco.

Perjantaina ostetut neilikatkin kukkivat edelleen kauniisti, ja nuppujakin riittää edelleen. 6 euroa on aika edullinen hinta kimpusta, joka kestää hyvän näköisenä viikon! :)


Huomiselle oon ohjelmoinut itselleni ainakin askartelua, sekä talvi/kesävaatteiden vaihto-operaation. Paksuimmat talvitakit on viety varastoon jo kuukausi sitten, mutta nyt olisi vuorossa loppujen talvivaatteiden
varastoon vieminen, ja vastaavasti kevyiden kesäkenkien ja huivien hakeminen varastosta eteisen kaappiin. Talvipeittojen pesemistäkin oon kaavaillut, mutta uskallankohan lykätä peiton pesukoneeseen siitä huolimatta, että peiton pesuohjeessa ohjeistetaan käyttämään vähintään 7 kg:n konetta, ja meillä on vain 5 kg:n kone? Etten riko pesukonetta yhden peiton takia. :D Tässä ollaan taas siinä tilanteessa, että taitaa olla viisainta kilauttaa äidille. Äidit ne vaan tietää yleensä paremmin.

4 kommenttia:

 1. Kiva lukea postauksia, kun niitä on melkein joka päivä nyt ollut ja ihan arkisistakin asioista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, niin mukava kuulla! Välillä oon miettinyt että kiinnostaakohan ketään lukea näitä mun höpöhöpö- postauksia vailla suurempaa asia, joten kiva kuulla että kiinnostaa. :)

   Poista
 2. Ihanan värinen kynsilakka. ☻ Itekkin oon oikea huivihamsteri, jotenkin niihin on ihanaa käpertyä ja piiloutua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo huivi on vähän sellainen turvavaate! :)

   Poista