9. toukokuuta 2013

LivBox - Toukokuu


Viime viikolla postipoika soitteli taas ovikelloa, kun uusi LivBox saapui. Tämä toukokuun boksi onkin mun toiseksi viimeinen, tilaukseni päättyy kesäkuun boksiin.

Toukokuun boksi onkin melkoinen keräilyerä. LivBoxin nettisivut paljastivat, että tuotteita oli toukokuussa kaikenkaikkiaan 12, joista jokaiseen boksiin päätyi kuusi. Aikamoista hajontaa on siis ollut tämän kuun bokseissa, mikä ihmetyttää kyllä ainakin mua. Onhan lähes joka kuukauden boksissa ollut yksi vaihtoehtoinen tuote joka on vaihdellut, ja muu boksi on ollut kaikille sama. Nyt kuitenkin lähes kaikki ovat kai saaneet vähän erilaiset boksit. Yksi vaihtoehtoinen tuote on ihan ok, mutta kyllä mun mielestä muuten pitäisi saada kaikille kasaan samanlainen setti.

Onko tilausten määrä yllättänyt niin, ettei tuotteet ole muuten riittäneet, vai mistä ihmeestä muuten tällainen sekametelisoppa? Yleensä LivBoxista on tullut kuitenkin sellainen luksus-fiilis, että joku kosmetiikka-alan ammattilainen on tässä kuussa tämän teeman ympärille valinnut juuri nämä tuotteet. Nyt tuli vaan sellainen fiilis että on haalittu näytteitä sieltä sun täältä, ja nakattu niitä summassa sitten laatikoihin. :/


Minun boksini sisälsi:
  • Eyluren irtoripsitupsu -paketin (näytekoko)
  • Lavera Basis Handcream -käsivoiteen (20 ml)
  • Académie Crème Veloutée -tehokosteusvoiteen (15 ml) + 10 €: lahjakortti académie: n tuotteisiin
  • Papier Poudré puuteripaperia
  • Estee Lauder Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume -ripsivärin (2,8 ml näytekoko)
  • Lash Card (näytepakkaus, sis. 2 kpl)


Ensivaikutelma boksia avatessa oli että onpas paljon pikkusälää, ja tuotteita joita en ole aiemmin kokeillut. Lähempi tarkastelu paljasti kuitenkin, että kaikki tuotteet olivat joko minikokoja, tai sampleja, ilmaisnäytteitä. Vaikka tuotteita oli monta, olen pettynyt. Harmi, etteivät kaikki saaneet samaa boksia, ja harmi että mukana ei ollut yhtäkään täysikokoista tuotetta.

Irtoripsitupsuja en olekaan ikinä kokeillut, joten niitä on hauska testata, samoin ripsivärinäyte tulee varmasti käytettyä. Toukokuun boksin ehdottomasti paras tuote oli Académien tehokosteusvoide, joka vaikuttaa todella mielenkiintoiselta. Pieni pakkaus, mutta tehokosteusvoide on varmaan riittoisaa, kun sitä käytetään niin pieni määrä kerrallaan. Plussaa siitä, että tuotteessa on todella hyvä, mieto tuoksu! Tämä tuoksuu ja tuntuu ylelliseltä. Ovh tälle voiteelle on 72 €/50 ml, joten hinnan vuoksi tätä ei varmasti tule ostettua lisää, mutta juuri siksi tätä onkin ihana päästä kokeilemaan. Yhden kokeilukerran jälkeen voin sanoa ainakin, että silkkisen pehmeiltä tuntuu kyllä posket tämän voiteen jäljiltä!

Laveran käsivoide tuntui aluksi mielenkiintoiselta, luonnonkosmetiikkamerkin käsivoiteen kerrotaan sisältävän rauhoittavaa kamomillaa sekä suojaavia ja ravitsevia kasviöljyjä. Maaliskuun LivBoxista tullut Laveran eyeliner on jäänyt mulla vakikäyttöön, joten innolla testasin käsivoidettakin. Kävivoiteissa mulle on hoitavuuden lisäksi tärkeää hyvä tuoksu, joten tämä saattaa jäädä tuoksun vuoksi parempituoksuisten voiteiden varjoon, ja jäädä käyttämättä. Kamomillan ja yrttien tuoksu on tässä rasvassa vahva, eikä mitenkään erityisen miellyttävä, vaikkakin pakko sanoa että rasva kyllä imeytyi nopeasti ja jätti pehmeän tunnun käsiin. LivBoxin kirjeessä vinkataan käyttämään tätä tehohoitona yön yli, joten sellaisena tietysti voisin testakin. Yöllä kun käsirasvan tuoksu tuskin häiritsee. :D

Puuteripaperia multa löytyykin käsilaukusta, ja omistamani puuteripaperit ovat tätä boksin paperia parempia, joten tätä tuskin tulee käytettyä, vaikka ideana puuteripaperi oli hyvä lisä boksiin. Lash Card aiheutti sitten minussa suorastaan hämmästystä. Pahviset, muotoillut kortit, joiden kerrotaan olevan meikkitaiteilijoiden salaisuus ripsivärin paakkuuntumista vastaan. Häh? Kortti käsketään painaa kevyesti ripsien taakse luomea vasten ripsivärin levityksen ajaksi, ja tuloksena ilmeisesti on sitten paakuttomat ripset. :D En koe tarvitsevani näitä mihinkään, ja käyttö kuulostaa oudolta ja hankalalta. LashCardit ovat mulle toukokuun boksin turhake.


Sellainen boksi siis toukokuussa. Yksi loistava tuote (vaikkakin pienessä koossa), pari ihan hyvää, ja pari minulle turhaa. Jäänpä odottelemaan sitä mun viimeistäni, kesäkuun boksia. :)

Löytyykö lukijoistani LivBoxin tilanneita? Mitä mieltä olitte toukokuun boksista? :) 
Tai onko kellään muuten vaan kokemusta näistä kyseisistä tuotteista?

8 kommenttia:

  1. Mä olen tilannut kyseisen boksin ja olenkin ollut tosi ettynyt. Varsinkin tähän pakettiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saitko mitään samoja tuotteita kuin minä, vai oliko sulla ihan erilainen boksi? Toivottavasti LivBox ei ole kokonaan menossa tähän suuntaan, että tilaajille lähetellään erilaisia paketteja ilmaisnäytteitä. :/ Tämän boksin jälkeen oon ihan tyytyväinen, että tilaukseni loppuu kesäkuuhun.

      Poista
  2. Mulla oli tuotteistasi vain nuo ripsitupsut ja käsivoidenäyte. Ainoa kunnon tuote oli Dr.Hauschkan huulipuna, sekin liian tumma ja kuiva makuuni. Minäkään en jatkossa enää tilaa boxeja. Annan ripsitupsut ja huulipunan tyttärelle, jos vaan kelpaavat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näköjään en ollut ainut joka pettyi :/ Onneksi mulle ei sentään tullut tuota huulipunaa, niitä kun en käytä ollenkaan.

      Poista
  3. Aluksi mun mielestä toi LivBox vaikutti tosi houkuttelevalta, ainakin näin blogien välityksellä! En siis ole itselleni sitä tilannut, mutta tosi vahvasti on tullut sellanen tunne eri blogeista arvosteluja lukeneena, että taso on huonontunut kerta kerralta :/ En varmasti kyllä tilaa jatkossakaan, ellei taso parane HUOMATTAVASTI. Kivaa muuten, että blogeista on saanut lukea noista sisällöistä, niin on voinut sitten harkita, että tilaako vai ei - kiitos siis sinullekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että näistä postauksista on ollut hyötyä :) Munkin mielestä boksin taso on laskenut koko ajan, aluksi tuotteet olivat arvokkaampia ja isompia, kun taas nyt tuli pelkkiä minikokoja ja ilmaisnäytteitä. :/ Tykkään boksin ideasta tosi paljon, että pääsee testaamaan uusia tuotteita joita ei muuten tulisi testattua, mutta haluaisin silti rahalleni vähän parempaa vastinetta, ilmaisnäytteitä kun saa kaupoistakin.

      Poista
  4. Moi! Oon ite lukenut boxeista pelkkää mielenkiintoista tarinaa blogeista. Niinpä päätin itsekin tilata sellaisen 3kk:n setin. Tänään kävin postista omani hakemassa ja paketin avattuani oli vähän sellainen HÄH?! - olo :) Tässäkö tämä nyt oli? Odotukset oli aivan tosi korkealla ja nyt kyllä oon pikkasen hämilläni saamastani paketista..ja näköjään samanlainen mieli on muillakin. Vanhat tilaajat olisivat saaneet tulevatkin paketit halvempaan hintaan, jos tilausta olisi jatkanut tämän kuun puoleen väliin mennessä...mutta eipä tämä paketti nyt oikeein siihen yllytä! LivBoxilla on vielä mahdollisuus pääni kantaa kahdella paketilla :) Kaikesta avautumisesta huolimatta on onnesta blogisi ihanaa luettavaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika moni näyttäisi tosiaan pettyneen, toivottavasti LivBoxin tiimikin huomaa palautteista vaihtaa linjaa... ;) Ja tosiaan, tuon tilaushinnan nousun myötä olisi luullut että toukokuussa olisi tullut joku mielettömän upea paketti, jotta mahdollisimman moni vanha tilaaja olisi oitis jatkanut tilaustaan. Nyt taisi käydä vähän päinvastainen reaktio...

      Ja kiitoksia, mukava kuulla! :)

      Poista