7. marraskuuta 2013

Top 5 asiat tänään



1. Lukunurkka/käsityönurkka. Kirjastonurkka olisi vähän turhan suureellinen nimitys, mutta ollaan ihan lapsellisen innoissamme tuosta lukunurkasta. Oon pienestä asti lukenut paljon, ja varsinkin silloin nuorena luin ihan älyttömät määrät kirjoja, joten tämä on mulle rakas paikka. Paikka johon voi käpertyä hiljaisuuteen rauhoittumaan ja lukemaan, tai napata käsityön käteen ja avata telkkarin.

Vitriinikaappi kirjoille löytyi sieltä syksyiseltä Ikean reissulta, ja muut jutut onkin jo vanhoja tuttuja. Nojatuoli pelastettiin pari vuotta sitten roskistuomiolta ja annettiin sille uusi elämä uusilla jaloilla sekä päällisellä, lamppu on joku vuosi sitten Ikeasta ostettu, ja Gantin tyynynpäällinen lahjaksi saatu.


2. Työhuoneen Säle- valaisin. Anna Nygård Designin valaisin, joka on mulle superrakas. Se on häälahja Annalta ja Annan perheeltä, rakkaalta ystävältä joka oli myös mun kaasoni. Tyylikäs, moderni valaisin, joka antaa ihanan pehmeän valon, ja tottakai muistuttaa rakkaista ihmisistä ja meidän tärkeästä päivästä siinä samalla, kun sitä päivittäin katselee. Jos ette ole vielä AND:iin tutustuneet, niin tehkää se nyt, Anna on ihan huippulahjakas ja tekee makeita juttuja!



3. Teeleipä. Oon kuvannut tätäkin blogiin jo niin miljoona kertaa, mutta se on vaan niin hyvää, ja helppoa. Ohjeenkin oon kirjoitellut tänne aiemmin. Ihan parasta silloin kun jääkaapissa ei ole mitään. Nam.

4. Lähestyvä viikonloppu, ja lähestyvä sitä seuraava viikonloppu! :D Tätä viikonloppua odotan, kun mennään molempien vanhempien luona käymään, ja seuraavaa siksi että silloin saadaan itse ihania vieraita kylään!





5. Postipaketti, joka tänään saapui. Rasiat kätkevät sisäänsä Nousevan Myrskyn ihania kierrätyskumista valmistettuja koruja, jotka tilasin itselleni, ihan muuten vaan. Niin kauniita ja näyttäviä. Esittelen rasioiden sisällöt myöhemmin!


Mitkä oli teidän lemppariasiat tänään? :)

9 kommenttia:

  1. Kivoja lemppareita, innolla odotan, mitä rasioista paljastuu! :) Mäkin odotan viikonloppua, koska täytän lauantaina 25 -vuotta ja sen ansiosta pääsee näkemään perhettä ja kavereita. :) Tänään ei oo tapahtunut mitään erikoista, mutta tää päivä ja koko alkuviikko on mennyt onnellisessa huumassa, koska 1½ vuoden työttömänä olon jälkeen sain maanantaina kuulla tulleeni valituksi unelmieni työpaikkaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi mahtavaa, ihana kuulla! Onnea tosi paljon työpaikasta, ja hei synttäreistä myös! :) Kyllä ne asiat vaan järjestyy. :)

      Poista
    2. Kiitos! Vähän vaikea tätä on kyllä vieläkin uskoa todeksi. :) Kyllä mäkin jaksoin suurimman osan ajasta uskoa siihen, että asiat vielä jossain vaiheessa järjestyy, mutta tottakai tommosessa ajassa ehtii tulla niitä epätoivosempiakin hetkiä.

      Poista
    3. Kyllä varmasti, ja varmasti tuntuu ihan supermahtavalta kun sitten saa sen unelmatyön. :)

      Poista
  2. Samoja suosikkeja minullakin. ;) Tänään top 3 on ehkä aamukahvit kavereiden kanssa Sweet Vaasassa, kolmen tunnin koulupäivä ja tietenkin viikonlopun alkaminen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa tosi hyvältä! :) Ihanaa viikonloppua!

      Poista
  3. Nousevan myrskyn korut on kyllä ihania :)

    VastaaPoista
  4. Ihana lukunurkkaus, tuonne kun saisi käpertyä itsekin! Tänään jo pelkästään miehen kotona oleminen on tuonut suuren helpotuksen päivään kun arjet pyöritän tätä karusellia yksin, lisäksi postissa odotteleva paketti, lenkki ystävän seurassa ja juustoilla herkuttelu illalla piristävät kummasti tätä harmaata ja sateista päivää :)

    VastaaPoista