29. toukokuuta 2014

Vapaapäivän aamu


Hyvää luettavaa ja herkullista aamupalaa (kuvassa viinirypäleitä ja ruusulimonadia, mutta niiden lisäksi paistoin uunissa sämpylöitä), sekä tallenteelta viimeinen jakso Mustia Leskiä (Toivottavasti siitä muuten tehdään toinen kausi! Ainakin päätösjakso jätti hyvät edellytykset jatkolle.). Mulla oli siis mukava aamu.

Aamu meni laiskotellessa, mutta päivälle oliskin varattuna vaikka mitä puuhaa.


Tälle päivälle suunnitelmissa olis ainakin korttien askartelua, parvekkeen laittamista, siivoilua ja ulkoilua. Yhdet kengät ja yksi nahkainen laukku odottaa myös suojauskäsittelyä, mua vähän pelottaa suihkia niihin suihketta, mutta niin ainakin myyjä ohjeisti tekemään. Ehkä kokeilen varovasti ensin laukun pohjaan.

Ja ajattelin myös viimeinkin viimeistellä myös nuo alemmassa kuvassa näkyvät virkatut asiat loppuun. Ne on maanneet monta viikkoa jo puolivalmiina tuossa pöydän kulmalla, ja mua vaivaa niiden keskeneräisyys. Nyt siis härkää sarvista viimeinkin.

Eilen illalla oltiin katsomassa Sami Hedbergia, jo kolmatta kertaa. Sen huumori vaan uppoaa meihin molempiin ihan kympillä, niin hauska mies!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti