28. kesäkuuta 2015

Aurinkoa! Lämpöä!
Tänään ainakin täällä Oulussa saatiin nauttia vihdoin kesäisistä keleistä, sillä tänään oli yksi niistä harvoista päivistä tänä kesänä, kun ulkona on oikeasti tarennut hihattomilla. Päivä meni pihahommissa, sekä terassilla lukien. Eväätkin hain tarjottimella pitkin päivää terassille, jotta sain vietettyä mahdollisimman paljon aikaa ulkona. Edellisestä aurinkoisen päivän vahingosta viisastuneena (klik!) lätkin tällä kertaa iholleni kunnon suojakertoimet. Väriä ei siis päässyt iholleni tarttumaan - ei rusketusta, mutta ei onneksi sitten myöskään sitä punoitusta. Pääasia et sain nauttia auringosta ja lämmöstä. Mies oli päivän töissä, mutta yhteisille iltakahveille pyöräytin vielä pikaisesti raparperi-marenkipiiraan.

Säätiedotuksia kun katsoo, niin näitä aurinkoisia ja lämpöisiä päiviä on luvassa lisääkin. Jes! Niitä helteitä saadaan vielä odotella, mutta mulle riittää kyllä jo pelkkä aurinkokin.


2 kommenttia:

  1. Sama täällä - aurinko riittää! Muutenkin turhan paljon ihmiset narisevat säästä: mä olen ainakin päässyt ihan yhtä lailla uimaan ja saunomaan sekä rannalle loikoilemaan ja rantalentistä pelaamaan, oli aurinkoista tai ei! :) Asennekysymys. Siinähän menee koko kesä aivan ohitse, jos vain jää surkuttelemaan. Toivotaan kuitenkin niitä kauniitakin päiviä lisää! :) Hyvää kesää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, juuri niin! Pakko kyllä myöntää että oon se minäkin säästä ruikuttanut, mutta oo kyllä silti myös kesästä nauttinut. :) Eikä se sää valittamalla parane, niinhän se on. Asenne ratkaisee niinkuin yleensä muissakin asioissa. :) Hyvää kesää sinullekin, ja kiva kun jätit kommenttia!

      Poista