30. toukokuuta 2016

Ristiäisvaatteet


Musta on ihanaa jos lapsi kastetaan joko isän tai äidin vanhassa kastemekossa, koska rakastan ja arvostan perinteitä. Mun puolella ei ole tallessa kastemekkoa, vaan mut on aikanaan kastettu serkkujen kastemekossa - joten ihanaa että miehen vanhemmilla oli kastemekko tallessa. Julius kastettiin siis samassa kastemekossa kuin isänsä, vaihdoin mekkoon vain uuden nauhan. :)
Kasteen jälkeen poitsu saikin ylleen sitten vähän rennommat vaatteet. :)
Halusin pojalle söpöt ja siistit vaatteet kastemekon jälkeen vaihdettaviksi, mutta mulle oli tärkeää myös että vaatteet on mukavat, pehmoiset ja kiristämättömät. Halusin myös vaatteiden olevan sellaiset että niille löytyy muutakin käyttöä ristiäisten jälkeen, ettei ne jää vain yhden päivän vaatekerraksi. Aika haastavaa oli löytää haluamani yhdistelmä, mutta setti saatiin kasaan ostamalla yhden vaatekappaleen yhdestä kaupasta ja toisen toisesta... :D

Pikeebody löytyi Name It:lta, ja se on ihanan pehmeää ja joustavaa kangasta. Rusetin rein itse nauhoista, ja ompelin sen muutamalla pistolla kiinni paidan kaulukseen. Pehmoiset "farkut" puolestaan on KappAhlin Newbie- mallistoa, ja ihanat henkselit löytyi Lindexiltä. Suloiset converse- sukat saatiin lahjaksi mun siskoltani, ja ne viimeistelivät kyllä Juliuksen juhlatyylin. :)


Mun oma mekkoni oli Mamaliciouksen sininen äitiys-/imetysmekko. Ei kaikkein kroppaa imartelevin malliltaan, mutta äärettömän mukava ja kevyt päällä. Halusin ristiäisiin mekon jossa imettäminen on helppoa ilman että mekkoa tarvitsee riisua, joten vaihtoehdot Oulun kaupoissa oli aika vähissä. Tykkäsin kyllä tästä mekosta, vaikka vatsan päällä oleva laskostus ei tosiaan ollut imartelevin (vaan päinvastoin toi muutaman lisäkilon vatsanseudulle), mutta eipähän kiristänyt tai puristanut mistään. :D Jakkuna mulla oli vanha lempparini, pitsinen valkoinen Vilan pieni jakku, jota oon käyttänyt jo varmaan kymmenissä juhlissa ja tuun käyttämäänkin vielä yhtä monissa. ;)
Sellaiset juhlatyylit meidän perheellä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti