30. toukokuuta 2016

Vaunuverho


Ompelin viime viikolla vihdoin vaunuverhon kankaista, jotka ostin tätä varten jo kun olin viimeisilläni raskaana. Tämän verhon täsmäsin sopivan kokoiseksi turvakaukaloon, mutta tarvittaessa tämä käy toki vaunuihinkin. Meillä on kahdet vaunut sekä turvakaukalo, joten yhden verhon kanssa menee hermot, kun sitä saa koko ajan olla irrottelemassa ja kiinnittelemässä - kätevintä tehdä siis jokaiseen systeemin oma verhonsa. :)
Verhon pandakangas on ostettu Viljamin Puodista, ja toisen puolen kangas on jotain palalaarista halvalla ostamaani puuvillaa. Turkoosit AddBabyn monitoimirenkaat tilasin Mini Q:sta, ja solmimisnaruihin käytin valkoista kanttinauhaa.

Nuo Pandat on niin söpöjä! Mulla on tätä kangasta vielä, ja aion tehdä ainakin pienen vaunupeiton vielä samalla kuosilla... :)Mun oli tarkoitus tehdä vielä toinen vaunuverho trikoosta, mutta aloin miettimään että mitenhän hyvin nuo sirkkarenkaat pysyy trikoossa...? Jos teillä on kokemuksia niin kertokaa kommenttiboksiin. :)

Kuvien Moweo Curro 3- vaunut on saatu testattavaksi Jollyroomilta, ja ne näyttävät muuten olevan tälläkin hetkellä siellä hyvässä tarjouksessa. Kirjoittelin vaunuista tarkemmin tässä postauksessa maaliskuussa, ja tarkoitus olisi lähiaikoina kirjoitella vielä enemmänkin käyttökokemuksia näistä, mutta voin jo sanoa että ollaan oltu ihan hurjan tyytyväisiä, ja toistaiseksi käytettykin näitä enemmän kuin itse ostamiamme Emmaljungia. :) Ennestään meille tuntemattomat Moweot ovat osoittautuneet käytössä siis tosi näppäriksi!

4 kommenttia:

 1. Huippusöpö vaunuverho! En tiennytkään et noita monitoimirenkaita saa väreissäkin, mein verhossa on tylsästi läpinäkyvät :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emma! Joo näky olevan myynnissä monissa muissakin väreissä. :)

   Poista
 2. Mä tein verhon trikookankaista. Kahden kankaan väliin kannattaa laittaa vielä tukikangas. Ohje oli helmikuun Suurikäsityö-lehdessä, eli sama lehti missä oli unipesänkin ohje. :) kuva tekeleestä löytyy mun instagramista, nimimerkillä anskuluhta. Sulla on tosi ihana blogi!

  T. Ansku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä tulla kurkkaamaan, kiva kun vinkkasit! :) Ja kiitos kovasti! <3

   Poista