25. toukokuuta 2016

Syyt hymyyn tänään


Tänään hymyn mun huulille saa muun muassa seuraavat pienet asiat:  Värikkäät sukat, niin itselläni kuin lapsellakin. Nämä kuvan värikkäät ihanuudet löytyi H&M:ltä, ja koosta voinee päätellä kenen jalkoihin ne päätyi. ;) Näitä täytyy varmaan käydä ostamassa jemmaan jo seuraavassakin koossa, koska nää on yli-ihania! Ihanat kankaat. Tämä kuvan pino saapui postissa loppuviikolla, ja vähän jo ehdin ompelemaankin. PaaPiin kuosit iskee muhun ihan täysillä, niin ihania ihan kaikki!♥ Kinuskikissan uusi leivontakirja, jota vähän pläräsin markettireissulla - ja löysin niin monta ihanaa reseptiä että tää oli pakko ostaa.
Suihkutettava omenantuoksuinen tiskiaine oli niin mielenkiintoisen oloinen uutuus (?) siivoustarvikehyllyllä, että se oli pakko napata mukaan. Käyttöominaisuuksia en osaa muutaman käyttökerran jälkeen vielä analysoida, mutta tuoksu on aivan huumaavan ihana! Omenantuoksu on niin herkullinen, että tekis mieli tiskailla jo tän tuoksunkin takia, tai vähintäänkin käydä suihkutteleen tuota ainetta välillä keittiöön.♥ Uudet shampoot, jotka kiinnitti ulkonäöllään mun huomion siellä samaisella markettireissulla. Kauniit pullot ja vakuuttavat mainoslauseet sai mut hankkimaan nämä hyllyyni, toivottavasti nää toimiikin kuten lupaavat, eivätkä jää vain kylpyhuoneen kaunistuksiksi.

♥ Eilen valmiiksi saatu ompelus, joka odottaa vain silitystä ja kuvaamista, että pääsee sitten käyttöön. Siitä tuli aika söpö! Myöhemmin parempia kuvista tästäkin tulossa. :)

♥ Tänään illalla tulevat vieraat, joita odottaakin jääkaapissa eilen illalla tehdyt juustokakku sekä suolainen piiras, joiden suhteen oon saanut käyttää kaiken tahdonvoimani tänään että ne pysyy koskemattomina iltaan asti. ;) Itkuhälytin, joka mahdollistaa sen että päivisin mulla yleensä on pieni hetki kun pystyn tekemään jotain ihan vapaavalintaista, kun vauva nukkuu terassilla vaunuissa, eikä mun tän itkuhälyttimen takia tarvii rampata ihan koko aikaa katsomassa. Toki ramppaan jonkinverran silti - kokeilemassa vähintäänkin lämpötilaa että eihän mun vauva vaan palele kylmissään/saa lämpöhalvausta liiallisen pukemisen seurauksena. ;) Näillä vaihtelevilla säillä vauvan pukeminen tuntuu tosi vaikealta, pelkään koko ajan että puen joko liian vähän tai sit aivan liikaa... kai senkin sit vaan oppii kokeilemalla että paljonko on sopivasti?

Viimeisenä mutta eniten iloa tuovana asiana: hymyt, joita tuo mun seitsemänviikkoinen söpöliini on alkanut jaella auliisti. Ennen tätä viikkoa saatiin jo pieniä nopeita hymyjä, mutta tällä viikolla poika on ollut ihan aurinko ja hymyillyt ja naureskellut vaan koko ajan. Poika on selkeesti aamuihminen, koska aamut ja aamupäivät menee vaan hymyillessä ja naureskellessa tyytyväisenä. :D Vaikka olis ollut vähän retuisempi yö alla, niin ei paljon enää itselläkään väsy paina kun aamun katselee tuota hymyilevää nassua.

Mitkä arkiset, pienet asiat teitä on tänään piristäneet? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti