4. kesäkuuta 2016

Helpot ja kätevät seinätarrat?


Ajattelin ristiäisiä edeltävällä viikolla, että laitanpa nopeasti olohuoneeseen paikalleen seinätarran.
No eipä mennyt ihan niinkuin siellä kuuluisassa strömsössä... ;)

Tämä tarra oli yhdessä pitkässä pötkössä, mutta halusin tekstit allekkain... Siispä vaadittiin aikaa, mittanauha ja vatupassi, sekä hermoja.
Eiks tullut tosi hieno? Kannatti värkätä.

Tarrat ei siis vaan tarttuneet meidän seinäpintaan, ei sitten millän ilveellä. Vaikka tein kaiken ohjeiden mukaan, puhdistin seinän ennen tarran kiinnittämistä ja raaputtelin tarroja huolellisesti kiinnittämisen jälkeen. Muutaman päivän kävin väsytystaistelua tarran kanssa raaputellen sen kiinni aina uudelleen ja uudelleen niistä kohdin joista alkoi repsottaa, mutta lopulta sain todeta että yritys on turha. Halpa seinätarra oli vaan laadultaankin niin onnetonta että ei vaan tarttunut - ei vaikka mitä teki.

Niinpä irrottelin tarrat, ja aloitin uuden yrityksen laadukkaamman seinätarran kera. Tämäkin tarra oli pitkässä pötkössä, mutta tästä tuli mielestäni vielä kivempi kun tekstit jakoi pätkiin ja laittoi allekkain. Taas siis tarvittiin vatupassia ja mittanauhaa. Ja huh, tämä pysyi heti! Näköjään näissäkin laadusta kannattaa vähän maksaa, niin pääsee paljon vähemmällä.
Seinätarrat on musta muutenkin kiva ja helppo tapa piristää seiniä (kunhan ne tarrat on laadukkaita, kuten saimme huomata...). Me ollaan aika varovaisia porailemaan reikiä seiniin, joten seinätarroilla saa vähän ilmettä tyhjille seinille helposti, ja ne on helppo ottaa poiskin jos alkaa kyllästyttää tai jos lopputulos ei näytäkään silmään hyvältä. :) Varsinkin vuokralla asuessamme suosimme paljon seinätarroja, mutta toisaalta nyt omassa asunnossakaan niitä reikiä ei raaski ehjiin seiniin ihan helpolla porailla, joten seinätarrat on hyvä vaihtoehto. :)

2 kommenttia: