5. kesäkuuta 2016

Sunnuntain kattaus




Tämänpäiväisille vieraille tarjottiin lounaaksi kaikenlaista grillattua; kanaa, possua, uusia perunoita, kaikenlaisia kasviksia, punasipulia, täytettyjä herkkusieniä ja salaattia. Jälkkäriksi tein suklaapannacottaa, jonka tein jo eilen illalla valmiisiin annoslaseihin jääkaappiin. Ohje suklaapannacottaan löytyi täältä, ja tuli muuten hyvää, mutta ensi kerralla vähentäisin ohjeesta yhden liivatteen jotta pannacotta olisi vähän pehmeämpää.

Myöhemmin kahvin kanssa herkuteltiin vielä pavlovalla, johon tällä kertaa laitoin päälle mansikoita, banaania sekä omenaa. :)



Grilliruuasta tuli itselle kyllä aika kova morkkis, kun koko päivän niin hyväntuulisena naureskellut vauva alkoi itkeä mahavaivoja syötön jälkeen... Ilmeisesti mun syömäni mausteinen kana ja liha kipristivät pienen mahaa. Ei siis mausteista ruokaa enää mulle. Tosi kurja olo kyllä itsellä, kun pienellä on kipeä maha minun syömisteni takia. :( Vaikka eihän noita voi tietää ennenkuin kokeilee, että mikä sopii ja mikä ei... mutta silti, kunpa tuon kipeän olon vois itse kärsiä vauvan puolesta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti