7. kesäkuuta 2016

Otsot


Tämä Finlaysonin Otso- puuvillakangas on minusta ihan älyttömän kaunista. Myös turkoosi/lime-väri tästä kankaasta houkuttaisi ihan hirveästi, tekisi mieli ostaa sitä ja ommella siitä jotain, mutta en tiedä mitä... :)

Ostin tätä kangasta pätkän viime kesänä raskauden ihan alkuviikoilla, sitä varten että ompelen tästä tulevalle vauvalle peiton. Tämä kangas oli varmaan ensimmäinen juttu mitä vauvaa ajatellen ostin, mutta en tokikaan uskaltanut ommella vielä valmiiksi peitoksi asti niin varhaisessa vaiheessa. Ajattelin, että jos tulokas on poika niin laitan toisen puolen fleeceksi sinistä, ja jos taas tyttö niin fuksiaa. Sininenhän tuosta toisesta puolesta sitten tuli. :)

Peitto valmistui jo ennen pojan syntymää, ja on ollut käytössä kyllä tosi paljon. Oon kokenut tällaiset pienet fleecepeitot tosi käteviksi vauvan kanssa, kun niitä tarvitaan peitteeksi ja alustaksi milloin missäkin. Ajattelin itseasiassa tehdä näitä vielä lisääkin, onneksi ihania kankaita löytyy kaapista... :)


4 kommenttia:

  1. On kaunis peitto ja kuosi sopii tosiaan hyvin pojalle tai tytölle. Hauska idea tuo, että laitoit toisen puolen yksiväriseksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Mustakin tämä sopii sekä tytöille että pojille. Se fuksian värinen fleece toiselle puolelle olis ollut tosi herkullinen, ja oisin sen voinut tehdä pojallekin jos vaan olis tullut sopiva tumman fuksian sävyinen fleece vastaan, pinkkiä en halunnut mutta sellainen tumma fuksia olis ollut kaunis.

      Poista