9. lokakuuta 2016

Tuttinauhat ja purulelu

Askartelin eilen pari tuttinauhaa sekä purulelun. Näitä oli tosi kiva tehdä, mutta eniten päänvaivaa aiheuttivat solmut - että niistä saa tarpeeksi kestävät jotta ne ovat turvalliset. Kaikki nämä on tehty elintarvikesilikonista, joka on turvallista pienen purra ja maistella.

Vitsit kun tekis mieli tehdä näitä lisää... :D Näiden askartelu oli niin kivaa että jäi hirveä himo yhdistellä lisää erilaisia ja erivärisiä helmiä... Mut kauheen montaa tuttinauhaa tai purulelua ei varmaan yksi vauva tarvitse... Voihan näistä helmistä onneksi tehdä muutakin; itselleni voisin tehdä korun ja vaunulelukin ois varmasti kiva. :)

7 kommenttia:

 1. Kerrassaan ihania ja hyvät värit olet valinnut :).

  VastaaPoista
 2. Ihania! <3

  Mistä oot ostanut nuo pallerot?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ne on tilattu Facebookista Imetyskorut ja -tarvikkeet -sivulta. :)

   Poista
 3. Hienot on ! Viitsitkö laittaa hiukan lisäinfoa.. että mistä olet hankkinut tarvikkeet noihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tarvikkeet on tilattu Facebookista Imetyskorut- ja tarvikkeet- sivulta. :)

   Poista
 4. Hei, miten solmit nuo tuttinauhat ja purulelun?olen itse tekemässä tuollaisia ja mietin miten saisi parhaiten pysyvät solmut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tein tällaisen Palomar-solmun, (http://www.ottiopas.fi/#!/apua_kalastajalle/04_Solmut/06_Palomar_solmu), tuntuu olevan ainakin pitävä. :) Kokeilin monia muitakin solmuja mitä netistä löysin, ja en oo nyt varma et käytinkö lopullisiin versioihin muitakin solmuja mutta tuota ainakin. Kannattaa testailla vaan et on niin pitävä ettei sitä saa vauva auki, ja silti annan näitä vauvalle hypisteltäväksi vaan silloin kun oon itse näkemässä, en esimerkiksi turvakaukaloon autoon jos itse ajan. Mieluummin ylivaroivainen näissä asioissa. :)

   Poista