11. joulukuuta 2016

Adventtisukat - osa 3


Hyvää kolmatta adventtia! :)

Pitkällä mennään jo adventtisukissa, kun tämän ohjeen jälkeen neulottu on jo 3/4, ja joulu on jo ihan nurkan takana. :) Tässäpä siis seuraava pätkä ohjetta, laittakaa puikot kilkattamaan!


Adventtisukat - 3. adventti
Tällä kertaa jatketaan jalkapöydän kirjoneuletta alla olevan ruutupiirroksen mukaan. (Ruutupiirrosta luetaan oikealta vasemmalle, ja alhaalta ylös aloittaen riviltä 1.)Viimeisenä adventtina viikon päästä neulotaan jalkaterän kuvio loppuun, sekä tehdään kärkikavennukset. :) Sit onkin sukat päättelyä ja viimeistelyä vaille valmiina joulupakettiin tai jouluksi omiin jalkoihin.

Ja ne hashtagit instagramia varten ovat siis #adventtisukat "sweetthingsadventtisukat ja #sweetthingsyhteisneulonta

Ihan mielettömän hienoja sukkia teillä on puikoilla mitä oon instagramista ja facebookista seurannut, niin ihania väriyhdistelmiä ja niin siistiä jälkeä! Ihan hullua miten paljon teitä adventtisukkien neulojia on, niin kivaa kun neulotte mun kanssa! :) Oon myös saanut paljon kommentteja siitä miten nämä on monille joko ensimmäiset kirjoneulesukat, tai ylipäätään ensimmäiset villasukat sitten kouluaikojen - huippua että ootte lähteneet nyt neulomaan, sillä onhan tää nyt mahtava harrastus. Tosi moni oli näiden sukkien myötä myös tehnyt ensimmäiset tiimalasikantapäänsä, ja onnistunut siinä hienosti. Oon niin iloinen jokaisesta onnistumisesta, ja siitä että neulominen näin ihanasti yhdistää porukkaa.

Mikä on ollut tähän asti teidän lempparein osio näissä adventtisukissa? :)

16 kommenttia:

 1. Kiitos sinulle, kun näin ihanan sukkaohjeen olet meille neulojille joulunodotuksen iloksi laatinut :) Omistani tulee musta-luumut. Tiimalasikantapää oli minullekin uutta ja sen kanssa taistelin pitkään (neuloin-purin-neuloin-purin-neuloin...) mutta lopulta opin, tuli hyvä ja aion kyllä tehdä samanlaisia toistekin. Että kai se oli sitten lemppari -hienoa oppia uutta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten kiva kuulla! :) Aina on hienoa kun oppii uutta, ja kun se on vielä kivaa niin mikäs sen parempaa. Musta-luumu kuulostaa tosi hyvältä väriyhdistelmältä!

   Poista
 2. Näistä tulee tosi kauniit.Tiimalasikantapää oli mulle toinen ja sinun ohjeesi oli niin hyvä ja selkeä että teen tämän jälkeen toistekkin.
  Hyvää 3 adventtia.
  T:Tytti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla, kiitoksia! :) Ihanaa joulun odotusta sinullekin!

   Poista
 3. Jee! Löysinkin tälle sivulle, kiitos!
  t. Sari

  VastaaPoista
 4. Oli taasen hauska tehdä tiimalasikantapää, en ole tehnyt sitä aikoihin. Teräosan kirjoneule tuntuu haastavalta, kun se herkästi kiristää....mutta kokeillaan. Kiitos kivasta ohjeesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että oot mukana neulomassa :) Muista vaan sovittaa välissä sukkaa jalkaan ettei tule liian kireää, niin hyvä tulee! :)

   Poista
 5. Rakastan sitä ekaa osaa, se on kaunis yksinäänkin sukkien varressa ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on munkin lemppari, ja mietinkin ohjetta tehdessäni että tuo sukkien varren iso kuvioneule näyttäisi kauniilta yksinäänkin sukassa, täytyy varmasti kokeilla joskus joulun jälkeen sellaista. :)

   Poista
 6. En osaa erotella, mikä osio olisi ollut paras... Pidän kaikista <3. Olen varma että teen nätä myös jatkossa! En millään malttais taas odottaa viikkoa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva kuulla! :) Ei ole enää pitkästi viimeiseen adventtiin ja viimeiseen osioon.. :)

   Poista
 7. Kuinka monta kerrosta viimeistä kuviota tulee olemaan ennen kärkikavennuksia? Olen tehnyt soveltaen ohuemmalla langalla, joten mietin mitä kuviota jatkossa käytän, että sukan terästä tulee tarpeeksi pitkä :)

  VastaaPoista
 8. Eka osa on ollut paras tähänmennessä. Huomasin myös että viimekertainen kuvio toimii paljon paremmin vaalean pohjan kanssa kun katselin muiden tekemiä sukkia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin lemppari taitaa olla se eka osa :) Joo näissä kyllä eri kuviot korostuu eri tavalla riippuen onko tumma vai vaalea pohja! :)

   Poista