21. helmikuuta 2017

Sweet things Kotiblogit -lehdessä!


Joku on saattanut jo bongatakin, että viime viikolla ilmestyneessä Kotiblogit- lehdessä on jotain varsin tuttua. :) Lehdestä löytyy kolmen aukeaman verran juttua minusta ja blogistani. Juttu pitää sisällään erilaisia diy-vinkkejäni ja ohjeita, ajatuksiani käsitöistä ja omaa käsityöhistoriaani, ja löytyypä lehdestä myös kirjoittamani ohje Kaiku- kirjoneulesukkiin vauvalle.

Koko juttu on luettavissa varsinaisesta lehdestä, mutta tässä vähän maistiaisia sekä palasia minun osiostani. :)


Varsinaisen juttuni lisäksi kaksi kuvaani on Diy-osion alussa, ja löytyipä kuviani myös lehden sisältö- aukeamalta sekä lopun lukijakilpailu -osiostakin.

Kaikki juttuni kuvat ja tekstit ovat minun käsialaani, mutta oli jännä nähdä millaisen kokonaisuuden toimitus materiaalistani kasasi. Varsin kivalta lopputulos näyttääkin, ja kiva kun mukaan mahtui niin monta kuvaani ja ideaani. Oli kiva olla mukana! :)

Lehden DIY- osiosta löytyy myös Sohvila- blogin ohje helppoon ja kauniiseen peruspipoon, saapa nähdä ehtisinkö tuollaisen neuloa itselleni, sillä peruspipolle olis kyllä tarvetta. :) Puutarha- ja sisustus-osioista voi ammentaa inspiraatiota kotiin niin sisälle kuin uloskin, ja ruoka-osiosta merkkasin itselleni jo talteen monta herkullista reseptiä jotka menevät kokeiluun: pääsiäiseksi on pakko testata Pienet herkkusuut- blogin oreo-moussella täytettyjä pääsiäismunia ja Maistuu makialle -blogin pääsiäispavlovia. Varsin mukava lukupaketti siis koko lehti! Jokaiselle jotakin. :)

Kannattaa siis kipaista lehtihyllyn kautta lähikaupassa! :)

2 kommenttia:

  1. Pitääpä katsoa löydänkö täältä meidän kaupasta tätä lehteä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän lähikaupasta ainakin löytyi, aika hyvin näyttäisi siis pienemmissäkin kaupoissa olevan :)

      Poista