11. toukokuuta 2017

Huippuhousut


Ja pöksytehdas jatkuu... :D Oikeastikin pojalla on ollut tarve uusille housuille, joten niitä oon nyt sitten ommellut. Tällä kertaa testasin PaaPiin kaavakirjan leggingsikaavaa koossa 86, kankaana Noshin ihana Huippu- joustocollege.

Kivat housut tuli, mutta seuraaviin teen muokkauksia jotta saan näistä meidän pojalle sopivammat. Uskoakseni tämä kaava toimiikin paremmin varmasti vähän isommilla lapsilla joiden mittasuhteet on vähän erit kuin yksivuotiaalla taaperolla. :) Meidän poika käyttää tällä hetkellä pääasiassa kokoa 80, mutta myös 74 kokoa on vielä käytössä, ja jotain yksittäisiä vaatteita myös jo koossa 86. Tässä leggarikaavassa oli tosiaan meidän pojalle vielä aivan liian pitkät lahkeet, kuviin (ja käytössä) lahkeita on käännetty pari senttiä lyhyemmiksi. Seuraaviin lyhennän siis kyllä lahkeita suoraa ommellessa, mutta muuten tämä koko on pojalle tällä hetkellä aika hyvä. :)

En kohdistanut tällä kertaa yhtään kuvioita, mutta musta se ei tässä haittaa. Halusin säästää kangasta mahdollisimman paljon joten siksi näin... :DTää kangas on kyllä ihanaa, tykkään sekä väreistä että kuosista, ja materiaali on superpehmeää. Mulla on tätä vielä jäljellä, en vaan osaa päättää että mitähän siitä ompelisi... Ehkä toiset housut? :D

2 kommenttia:

  1. Housut ovat tosi ihanan näköiset. Varmasti hyvät jalkaan, kun noin reippaasti mennään eteenpäin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo askel on kyllä jo reipas pienellä miehellä :D

      Poista