10. toukokuuta 2017

Pääskysestä ei päivääkään?


Ei oo vielä pääskysiä sattunut tänä keväänä ainakaan mun silmiin, mutta eipä täällä kovin keväiseltä (kesäisestä nyt puhumattakaan!) näytä. Lunta ja rakeita on tullut vuoronperään tänäänkin koko päivän, ja eilen, ja toissapäivänä... Kevättä saa siis vielä odotella ainakin täällä Oulussa.

Pääskyset lentelee kuitenkin kankaalla pojalleni ompelemissani pöksyissä. Tämä kangas pisti silmään Eurokankaassa, ja oli niin söpöä että oli pakko ostaa sitä pieni pätkä pojan housuja varten. Kaunis väri ja kuosi ihastutti, mutta parasta oli se että tämä kangas on ihan unelmanpehmoista collegea jossa on pehmoiseksi harjattu sisäpuoli.
Kaavana housuissa on vanha tuttu Ottobren Streaky Legs (1/2015) koossa 80, johon oon ihastunut tänä keväänä näköjään kunnolla. Tällä kaavalla on nimittäin nyt kevään aikana syntynyt mun paininjalan alla jo viidet pöksyt pojalle. :D Mutta mikäs siinä, hyvä perusmalli ja näyttää ihan eriltä aina eri materiaalista tehtynä. Kiva kun sama housukaava taipuu sekä trikoolle että collegelle, lopputulos vain näyttää ihan erilaiselta. :)

2 kommenttia:

  1. Aivan ihanat <3 Osaisipa itsekin ommella,niin saisi vaikka mitä ihanaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) Jos intoa on niin ompelemaan kyllä oppii! Aloittaa simppeleillä kaavoilla ja kankailla niin kyllä se siitä :)

      Poista