20. kesäkuuta 2017

Hulivilitori


Ihastuin tähän Ainolan Hulivilitori- trikooseen joskus viime syksynä kun näin instagramissa jonkun siitä ompeleman vaatteen. Syksystä asti trikoo on marinoitunut mun kangaslaatikossani odottamassa vaatteiksi pääsyä, ja nyt se vihdoin tapahtui. :DKangas on siis Ainolan ihanaa Hulivilitori- trikoota, joka on superpehmoista ja ihanan ohutta - just sopivaa näin kesäksi siis! Vihreä resori on joko PaaPiin tai Eurokankaan, en ole varma kun se on aiemmin ostettu. T-paidan kaava on PaaPiin kaavakirjan t-paita koossa 86, mutta hartiasta kavennettuna että istuu paremmin meidän pojalle päälle.

Bodyn kaava on Blue Rain (OB 4/2015), koossa 74 mutta hihat pidennettyinä. Tää olis kannattanut tehdä suoraan jo koossa 80, mutta tuli pieni ajatuskatko ja aloin jo leikkaamaan kokoa 74... :D Tää on pojalle just sopiva nyt, mutta tokikaan pieni kasvunvara ei ois ollut pahitteeksi.

Keltaiset housut puolestaan on tehty Caterpillar leggingsien kaavalla koossa 80 (OB 1/2015), mutta lahkeita lyhennetty parilla sentillä, ja lisätty reilunmittaiset resorit. Legginseiksi nää olis tosi löysät ainakin tässä koossa meidän pojalle, mutta resorien kanssa tuli just kivat vähän kapoisemmat pöksyt. Pirtsakka keltainen trikoo on Eurokankaasta, ja resori on Noshin.

Tuosta housukaavasta tuli kyllä resoreilla kiva, leikkasin jo samanlaiset vihreinäkin odottamaan ompelua... :D Resorit lahkeissa on niin kätevät, kun pitkätkään puntit ei luiskahda jalan alle, ja housuille saa kivasti lisää käyttöikää kun ei jää lahkeet heti lyhyiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti