21. kesäkuuta 2017

T-paitatehtaalta päivää


Poika tarvitsi t-paitoja, joten nyt niitä sitten on. :D Näitä oli kiva ommella, kun samalla kaavalla ja ihan simppelillä perusmallilla ne valmistuivatkin tosi nopeasti. Kauniit kankaat ei kaipaa mitään extraa, vaan printit tulee paremmin esiin ihan sellaisinaan.

Vasemman puolimmainen työkalutrikoo on PaaPiin, ja kanttasin sen PaaPiin vihertävän turkoosilla resorilla. Keskimmäisen t-paidan kangas on Majapuun Bears, joka on yks mun lemppareimmista lastenkuoseista. Hihat karhuihin tein kaapista löytyneellä mustavalkoisella raitatrikoolla, ja pääntien kanttasin valkoisella resorilla. Kolmas paita on Verson puodin kauniista Ahman taika- trikoosta, ja kanttasin paidan mintulla resorilla.

Kaavana kaikissa on PaaPiin kaavakirjan t-paitakaava pienimmässä koossa, mutta hartiasta kavennettuna jotta istuu paremmin meidän pojalle. Nyt saa kesä tulla, on ainakin paitoja! Vaikka juhannushan on tulossa joten jos vanhat merkit pitää paikkansa niin nyt pitäis ommella juhannusta varten vähän paksumpaa vaatetta että tarkenee. ;)

4 kommenttia: