22. kesäkuuta 2017

Kuvausassarina taapero


Eilen julkaisin kuvia ompelemistani t-paidoista, nyt raotan vähän salaisuuksien verhoa että mitä kuvien taustalla tapahtuu.. :D Aiempi postaus kuvausassaristani löytyy täältä.


Poika puuhailee hetken omiaan autojensa parissa, joten levitän ompelemani t-paidat nopeasti olohuoneen matolle aikomuksenani ottaa niistä pikaisesti muutama kuva.

Otan yhden kuvan. Kameran räpsähdys havahduttaa taaperon puuhistaan. Lelut lentää käsistä ja poika pyyhältää täyttä vauhtia kuvauspaikalle, suoraan kuvattavan t-paidan päälle istumaan. Sekunnin päästä poika nousee ylös ja talloo t-paitoja antaumuksella. Poika aloittaa juoksuharjoitukset; juoksee edestakaisin kolmen metrin matkaa olohuoneen läpi, aina t-paitojen kohdalla talloen paitoja ja nauraen makeasti.

Yritän ottaa paidoista kuvia, suoristelen niitä vähän ja yritän ehtiä näpsäistä kuvan joka välissä kun taapero juoksee edestakaisin paitojen yli. Välillä taapero pysähtyy tallomaan paitoja tai käy hetkeksi istumaan/makaamaan niiden päälle. Välillä taapero ryttää paidat ja käy heittämässä ne television taakse. Haen paidat takaisin ja levittelen ne uudestaan lattialle, ja poika juoksee taas riemuissaan paitojen yli. Nauran kameran takana, onhan tää nyt koomista hommaa.
Neljä minuuttia myöhemmin totean että eiköhän tää ollut tässä. Katson myöhemmin koneella ottamani kuvat, jos vaikka joku kuva olis ehtinyt tulla paidoista ilman yli juoksevaa taaperoa - ja jos ei tullut niin kokeilen sitten päikkäreiden aikaan uudestaan. "Otan nopeasti yhden kuvan"- ei oo enää samanlainen pikatoimitus kuin ennen. :D

Mutta olihan meillä hauskaa, ei tää oo niin vakavaa hommaa. Ja hei, sain sen tarvitsemani yhden kuvan tuolla ekalla yrittämällä. ;)

4 kommenttia:

 1. Omat ompelukset on parhaimpia!Jospa lomalla saisi itsekin aikaiseksi ommella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ehdit ompelemaan :) Ompelu on niin mukavaa, ja lopputulos palkitsee! :)

   Poista
 2. Hehe, tuttua! Kuvassa aina joko taapero tai kissa. Kesällä onneksi valoa riittää niin, että kuvia voi ottaa vielä lasten nukkumaanmenoajan jälkeenkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuo on kyllä totta! Paitsi tällä hetkellä meillä on nukkumisrytmi niin pielessä että aikaa "iltaisin lapsen nukkumaanmenon jälkeen" ei kyllä ole, kun lapsi nukahtaa niin myöhällä... mutta jospa saataisiin taas rytmi pian käännettyä. :)

   Poista