7. syyskuuta 2017

Mihin kesä meni?


Oliko tässä välissä joku sellainenkin kuin kesä? Huomasiko joku?

Tuntuu, että kesä suhahti ohi ennätysvauhdilla, en ehtinyt mukaan. Tai olihan meillä kesäisiä päiviä, mutta kun lunta satoi vielä kesäkuun ekoina päivinä ja koleaa oli pitkälle keskikesään - niin jäihän se kesä tosi lyhyeksi tänä vuonna. Mun kesäsuunnitelmistani jäi toteuttamatta ainakin puolet, en vaan ehtinyt rannalle enkä piknikille, puhumattakaan monista isommista kesäsuunnitelmista tai kesähaaveista. Varsin vauhdikas kesä kyllä oli, musta tuntuu että joko pakkasin tai purin matkalaukkuja koko ajan - kun oltiin koko ajan menossa johonkin päin. Kyllä siis kesään mahtui paljon tapahtumiakin, mutta silti mulle jäi sellainen olo että juna meni ohi ja mä jäin laiturille.

Nyt eletäänkin sitten jo syyskuuta, huhhuh. Paljon tapahtumaa on mahtunut viime viikkoihin, en oo tähän syksyynkään ehtinyt mukaan vielä ollenkaan. Blogikin on jäänyt vähän arjen jalkoihin, mutta täällä ollaan. :) Arki on touhukasta taaperon kanssa, ja tämä syksy tuo mukanaan myös opintojen aloittamisen mulle - kertoilen siitäkin lisää paremmalla ajalla.

Mitä teille kuuluu? :)

2 kommenttia:

  1. Hei, juuri löysin muutama päivä sitten blogisi..olen muistaakseni joskus aiemmin, vuosia sitten poikennut, mutta nyt löysin uudestaan ja tykästyin :) Nyt on taas ollut aikaa blogeja selailla, kun olen kotona ollut päivät..kasvattelen vatsassa esikoista ja taisinkin löytää tänne blogiisi uudestaan unipesän ohjetta Googlella etsiessäni :) Ihanan inspiroiva ja silmää miellyttävä blogi sinulla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten kiva kuulla, kiva kun löysit tänne uudestaan! :) <3 Ja onnea esikoisesta, sekä ihanaa odotusaikaa sinulle!

      Poista