15. joulukuuta 2019

Adventtisukat 2019 - osa 3


Hyvää kolmatta adventtia! :)

Kantapää on ohitettu ja nyt päästään jatkamaan kirjoneuletta sekä neulomaan jalkaterää. :)


Adventtisukat 2019 - osa 3
Jatka jalkapöydän kirjoneuletta ruutupiirroksen mukaan. (Ruutupiirrosta luetaan oikealta vasemmalle, ja alhaalta ylös aloittaen riviltä 1.) Kun olet neulonut kaikki ruutupiirroksen kerrokset, jätä työ odottamaan ensi viikkoa ja neljättä - ja samalla viimeistä - ohjeenpätkää.Musta ois mielenkiintoista kuulla kenelle neulotte Adventtisukkianne, päätyvätkö ne joululahjapakettiin vai lämmittämään omia varpaitanne? :)

Hashtagit instagramia varten ovat #adventtisukat2019 #sweetthingsadventtisukat2019 ja
#sweetthingsyhteisneulonta jotta pääsemme seuraamaan teidänkin sukkienne edistymistä instan puolella. :)


6 kommenttia:

 1. Minun ekat adventtisukat menevät lämmittämään eläkkeelle jäävän työtoverin jalkoja. Ja taitaapa tulla tehtyä vielä itsellekin. Kiitos ohjeesta, on helppo seurata ja neuloa pätkä kerrallaan kahta sukkaa.

  VastaaPoista
 2. Ihana ohjeen pätkä taas😍 nämä tekisi mieli ottaa ihan itselle, mutta saapas nähdä viedäänkö nämä käsistä. En siis ole vielä päättänyt kenelle neulon, saman kokoista jalkaa löytyy useammalta lähipiiristä. Osa on käynytkin jo kyselemässä josko saisivat itselleen 🤗 eli muidenkin mielestä i-h-a-n-a kuvio!! Kiitos sulle, kun jaat ohjeen❤️

  VastaaPoista
 3. Ai että kun on vaikea odottaa huomista ja sukkien valmistumista! Jostain syystä edellisissä adventtisukissa kantapää oli vaikea mutta nyt onnistui hyvin. Liekö ohje muuttunut tai taito karttunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla että ohjetta odotetaan! Ei enää montaa tuntia aamuun ;) Kyllä sulla taito on karttunut, kantapään ohje on sama kuin edellisissä Adventtisukissa - toki jotain sanamuotoja saattaa olla muuttunut mutta sinänsä ohje on sama. :)

   Poista