5. maaliskuuta 2010

New sweet start

No niin ja kuten tapoihini kuuluu, ryhdyin heti tuumasta toimeen; blogin nimi on nyt siis vaihdettu. :D Toivottavasti kaikki ennen täällä käyneet löytävät tänne silti vaikka osoitekin vaihtui..

Uusi nimi, Sweet things, kuvaa nyt ehkä paremmin sitä mitä haluan täällä kirjoitella, täällä tulette näkemään kaikkea suloista! :D Se voi olla syötävää, katseltavaa tai päälle puettavaa, kuka tietää.

Vaikka tämä varmasti edelleen pyörii paljon käsityö-, ja leipomisasioiden ympärillä, haluan kirjoitella muistakin sydäntäni lähellä olevista aiheista. Blogin uuden nimen alla koen voivani paremmin kirjoitella myös vaatteista ja vähän kaikesta muustakin elämästä. :) Ehkä tämä ei enää ole pelkkä käsityö- ja leipomisblogi vaan enemmänkin lifestyle-blogi joka käsittelee itsekkäästi kaikkea mistä minä itse pidän. :D Toivottavasti joku muukin kuitenkin kiinnostuu.

Banneriksi piirtelin perhosia kevään kunniaksi, mutta tämä tuskin tulee pitkäksi aikaa jäämään. Hätäinen kun olen niin jotain uutta piti silti saada! Ja hätäisyyden lisäksi olen myös onneton kaikkien kuvankäsittelyohjelmien kanssa, joten onneksi omistan silti edes värikyniä! :>EDIT: Muutoksessa näköjään kaikki kommentit kaikista postauksista hävisivät. :/ Tekstit näyttäis olevan tallessa mutta kommentit ikävä kyllä ei. :(

Mitäs mieltä siellä ollaan muutoksesta; hyvä vai huono?

6 kommenttia:

 1. tykkään, ja kiva toi uus banneri :)
  jei! ;D

  VastaaPoista
 2. kivalta näyttää! ja pian niitä kommenttejakin tulee uusia, niin ei kannatta murehtia kadonneita!

  VastaaPoista
 3. hyvä hyvä, vakkarilukijan sait kyllä musta :)

  VastaaPoista
 4. everu: Kiitos! :) Vähän äkkiä tehty, hätäinen ku oon ja heti piti uusi banneri saada. :D Mutta halusin vähä keväisempää ilmettä. :)

  Epa: Kiitti! Joo ja niinhän niitä tulee. :>

  Jenna: No kiva kuulla! :)

  VastaaPoista
 5. Hyvältä suunnitelmalta kuulostaa. :)

  VastaaPoista