20. huhtikuuta 2010

Vauhtiraitaa

No niin, sarjamme "Luento-neuleet" saa jälleen jatkoa.. :D

(Operations Management- kurssi ei siis ookaan mikään ihan turha kurssi vaikka joskus niin jopa erehdyin luulemaan, sen verran paljon siellä on neuleita valmistunut.. :D)

Jos nyt en ihan väärin muista niin nää on mun ensimmäiset valmiiksi asti tehdyt kuvioneulelapaset. :D Puolikkaan lapasen lappilaiskuviolla olen neulonut, mutta tuolla se surkimus makaa jossain pussissa kun meni hermot niihin kymmenen pieneen lankakerään. :D Ehkä vielä joskus saan sen loppuun ja sille parinkin?? No enpä tiedä. Alko jo ahistaan ajatuskin siitä miten työlästä se oli.Ehkä ajoitus vuodenajan suhteen ei ihan osunut nappiin näiden tumppujen kohdalla, vähän paksut kun ovat. :D Mutta tuleehan se syksy ja talvikin taas joskus ja todennäköisesti lapasia tarvitsee vielä silloinkin, joten olenpa kerrankin sitten hyvissä ajoin.


Malli: Raitti-lapaset, Suuri Käsityölehti 11-12/2008,
(mallista poiketen tein tavallisen 2o-2n resorin varreksi, sekä kapeamman peukalon)
Puikot: Sukkapuikot nro. 3,0
Lanka: 7 veljestä, musta ja vaaleanharmaaVarren tein 2 o-2 n resorilla  koska mallin mukaisesti tehtynä siitä tuli tosi löysä. :/ Nytkin varsi on liian löysä ja tumput kyllä muutenkin aika löysät omiin käsiin, mutta mahtuupa talvella vielä aluslapasetkin alle. ;) Ja ei nuo nyt häiritsevän isot ole kuitenkaan, että eiköhän nämä ihan käyttöön pääse. :)

2 kommenttia:

  1. Voe kuin kommeet! Ootko sä tehny koskaan semmosii tumppuja, joissa ois vuorikangas sisällä? onko se ees mahdollista. Mä tahtosin semmoset. Teetkö mulle?

    VastaaPoista
  2. Pophamster: Kiitti. :) En oo tehny mut oon monesti aatellu et pitäis tehä ku semmoset ois kivat. Kyllähän se on mahollista, ku ompelee vaan jostain kankaasta vähän niinku toisen tumpun ja ompelee sen sitte sinne neulotun tumpun sisään.
    Voin tehä kyllä juu! Valitse vuorikangas ja lanka vaan ni voin värkkäillä. :)

    VastaaPoista