15. kesäkuuta 2010

Made in China

Eli tässä loput Kiinan ostoksista.. :)


Nämä converset on ihan rakkautta. <3 Oon halunnu jo pitkään aidot converset, mutta en ole raaskinut ostaa. Nyt Kiinasta sai puolet halvemmalla, joten olihan ne pakko ostaa. :) Näissä kengissä yhdistyy myös ihastukseni tarralenkkareihin, jollaisia oon halunnu jo pari vuotta myöskin. :D Nämä kustansi 28 €, eli ei paha. Suomessa kuitenkin maksaisivat vähintään tuplasti sen.

Olisi tehnyt mieli ostaa toisetkin converset, mutta matkabudjetti oli ylitetty jo aikoja sitten joten en sortunut. :D


Nämä korkkarit sitten taas ovat jostain kiinalaisesta pikkuputiikista ja maksoivat kympin. :)



Ja tulipa toteutettua vielä toinenkin pitkäaikainen kenkähaave, eli punaiset peruskorkkarit. :D Nämä on aitoa nahkaa ja näissä on sisäpohjissa pehmustetyynyt, joten on ihan hyvät jalassa. :) Hintaa oli 29 €.

Kengät sain aina ostaa suurinta mahdollista kokoa, eikä aina kokoani edes löytynyt, ja jalkanihan on tosiaan 39. :D



Nämä mekot teetin Shanghaissa. :) Teettäminen on oli tosi halpaa, ja yleensä onnistui ihan hyvin. Toki tekijöitä olí monentasoisia, ja esimerkiksi yhdessä paitapusero-paikassa kaikkien paidoista tuli aivan telttoja ensimmäisellä yrittämällä. Teetin siis kuvassa näkyvien Kiinalaistyylisen mekon ja sifonkimekon lisäksi vielä lyhythihaisen paitapuseron, mutta siihen haluan vaihtaa vielä napit joten siitä kuvaa joskus myöhemmin. :) Turkoosi kiinalaistyylinen mekko on kapea kotelomekko joka päättyy hieman polven yläpuolelle, ja on ihan silkkiä. Hintaa sille tuli kankaineen 35 euroa. :D Oranssi sifonkimekko on myös hieman polvimittaa lyhyempi, ja se kustansi kaikkineen 28 €. Oranssiin mekkoon olin ensin tyytymätön, mutta sitten tajusin laittaa sen kaveriksi vyön niin heti toimii paremmin. :) Eiköhän noille käyttöä tule.

Teettämisen ongelmahan oli se, ettei mitään voinut sovittaa. Toki mallikappaleita oli vaikka kuinka esillä, mutta ne oli kokoa xs, joten enhän minä niihin mahtunut. :D Mutta ihan jees onnistui silti. Ja olihan se aika luksusta kun sai valita valtavista valikoimista kankaat ja mallit ja sitten otettiin vielä mitat.


Printti t-paitoja. :)


Uniqlo oli aika ihana liike. Sieltä tarttui mukaan kaksi disney printti-paitaa,. Mikki ja Tipi-paidat oli vaan niin söpöjä! :) Hintataso oli aika H&M:ää, nuo paidat oli 7-9 €/kpl.


Super Mario-teeppari! Tää oli vaan niin hieno. :D Tää on vähän makkarankuori, koska tää on kaupasta jossa kaikki oli one sizea, joka kiinalaisittain ei ole mitään suurta. :D Kiinalaisissa liikkeissä (jotka siis oli niitä ainoita vähän halvempia vaatekauppoja) vaatteet oli usein vaan yhtä kokoa, eli jotain  xs-s. Tämä t-paita makso vaan 3 €, joten ostin sen sovittamatta, koska jos paita jää tiukkuutensa vuoksi muuten käyttämättä niin printin voi aina leikata irti ja hyödyntää muualla. :)

Tähän väliin on pakko mainita ehkä hauskin one size-löytö; sukkahousut oli usein kans one sizea, ja sit suluissa oli että koko on xs-xxxl. :D En ihan usko että ne mahtuisivat niin monelle eri kokoiselle. :D No, ainakin ne sukkikset maksoi vain euron, mahtui jalkaan ja ihan hyvin kestivät käytössäkin. :D


Mustan paidan Shanghai-printti on niin kiva että ostin. Tämä on unisex-mallin kokoa s, mutta hassun mallinen ja vääristä kohdin (kuten hartioista) löysä, joten tätä pitää käyttää vielä ompelukoneen jalan alla. Hintaa oli 3 €, mutta eiköhän tästä ihan kivan saa. :) Pitäähän se turistipaita olla!


Harmaa liivi on jotain villakangasta, ja maksoi 9 euroa. Tää on kiva töihin kun pitää pukeutua vähän siistimmin. Toppi+t-paita kombo myytiin pakettina Euromoda-nimisessä liikkeessä, ja maksoivat yhteensä 7 euroa. Tuo seepranraitainen päälliosa on hennosti läpinäkyvää kangasta, ja on tosi kiva. Eikä haittaa yhtään että hintaan sisältyi harmaa perustoppikin. :D

Ostin myös yhdet 7 euron ballerinat, jotka unohdin kuvata, ja laukun jonka myin jo siskolle. :D

Nyt on ostokset esitelty, mitäs tykkäätte? :)

5 kommenttia:

  1. Ihania juttuja oot ostellut! Sinun näköisiä :)

    VastaaPoista
  2. Voi että, olet tainnut olla kyllä shoppailijan paratiisissa! Varsinkin kengät ja teeteyt mekot ovat aivan ihania!!

    VastaaPoista
  3. Pophamster: Kiitos! :)

    Maikki: Joo kyllähän se aikamoinen shoppailijan paratiisi oli, vielä ku ois ollu enemmän rahaa käytettävissä shoppailuun. ;D Ja jos ois mahtunu siihen xs-kokoon niin ois löytäny vielä paljon halvempia vaatteita ja lisää ihanuuksia.. :)

    VastaaPoista
  4. converset on aika söpöt ja miten mahottoman halvat!

    VastaaPoista
  5. Epa: No niinpä! Ihan perus-converset mustina ja varrettomina oli 35 e, ja onhan nekin suomessa 50-60 euroa. En kyllä myöskään tajua miten nuo mun tarra-versioni oli halvemmat mitä se aivan perusmalli, mut ei se mitään. :D Ihan oli silti kyseessä Conversen merkkiliike, eikä mikään katupuoti. Kadultahan consseja ois saanut viidellä eurolla, ne ei silti olis ollut sitten taas aivan aitoja.. :D

    VastaaPoista