9. elokuuta 2010

Ratkeamisia

Viimeaikojen käsityöt on jääny pakollisiin vaatteidenkorjauksiin.. eikä reikien ja ratkeamien paikkaamisesta ole aivan postausta viitsinyt väsätä, joten postaamatta on jäänyt. :D

Päivät ovat täyttyneet töistä ja sitten oli vielä Kokkola Rockikin jossa piti pari päivää töiden jälkeen vielä pyöriä, joten sohvannurkkaan käsitöiden pariin ei ole ehtinyt istua. :)  Kokkola Rockissa ilmat suosi ja kavereita oli mukava nähdä, ja livemusiikkikin oli jees, vaikka mitään omia supersuosikkeja ei esiintyjälistalta löytynytkään. Festarointi on mukavaa kunhan yön voi viettää omassa sängyssä eikä teltassa. ;)

Viimepäivinä olen myös ratkennut ostoksiin..

Muutama päivä sitten piipahdin ruokatauolla kirjakaupassa käsityökirjahyllyllä hiplailemassa uutuuksia, ja niinhän siinä kävi että yksi kirja jäi kummittelemaan mieleen niin pahasti että seuraavana päivänä oli ihan pakko hilpasta töiden jälkeen hakemaan opus kotiin... :D


Kyseinen ihanuus-kirjahan oli siis Ilona Korhosen ja Jenni Östermanin "Neulekirja- Tähkäpää ja muut lempineuleet". Voi luoja miten ihania juttuja tää kirja on täynnä! Suunnilleen puolet ohjeista on sellaisia jotka tuun varmasti tekemään. :) Suomalaisessa kirjakaupassa tämä makso vain 21,9 €, vaikka ovh olis tuplasti sen, ja kyseessähän on siis ihan uutuuskirja. :)

Lisäksi cittarin lankahyllyltä mukaan lähti isoveli-lankaa ihanan petrolinsinisenä.. Voi että miten ihania värejä syksyn langoissa onkaan! Mieli olis tehnyt ostaa vähän sitä sun tätä, mutta järki onneksi vähän rajoitti.. kerrankin. ;)

Eikä ne ratkeamiset loppuneet tähän, vaan ostin myös kauan himoitsemani Snö of Swedenin kaulakorun. Olen himoinnut suunnilleen joka toista Snön koruista, ja nyt vihdoin investoin 27 euroa yhteen Snön ihanuuteen. :D Olen töissä vaateliikkeessä jossa myydään myös Snön koruja, joten henkilökunta-ale tiputti hintaa mukavasti muutamilla euroilla.. :)


Eikö ookki ihana??! Siinä menee siis vierekkäin kaksi erilaista ketjua, edessä on laatta-riipus ja taakse niskaan tulee vielä tuollainen pallero. Tuo on niin siro ja kaunis, ehdottomasti 27 euron arvoinen. :) Saa kai sitä tämän verran hemmotella itteään, vaikka opiskelijana muitakin rahanreikiä löytyis??

7 kommenttia:

 1. oioi omnom, kivaa! ihanan väristä lankaa! ja toi koru on aivan sinun tyyliä!

  VastaaPoista
 2. minullakin on suunnitelmissa hakea kirja suomalaisesta kun seuraavan kerran eksyn kaupungille :)

  VastaaPoista
 3. Mie sain vasta tänään tietää että suomalaisesta saa neulekirjaa noin edullisesti. Kauppaan heti huomenna! Ihana koru tosiaan :)

  VastaaPoista
 4. Ehdottomasti saa hemmotella! :) Munkin on juostava tuon kirjan perässä Suomalaiseen, heti huomenna. Kun sitä on nyt jo kahdessa blogissa hehkutettu... :)

  VastaaPoista
 5. Joo tuo kirja on kyllä kaiken hehkutuksen arvoinen! :)

  VastaaPoista
 6. Korukin on kaiken hehkutuksen arvoinen, IHANA!! :))

  VastaaPoista