7. tammikuuta 2011

Lahjavuori

Noniin, nyt niitä saatuja joululahjoja, näin pari viikkoa myöhässä. :D En esittele kaikkia, vaan niitä jotka liittyvät blogini aihepiiriin.

Ensimmäisenä pakko esitellä suurin yllätys, ja olihan se suurin pakettikin. :D


Kyllä, se on sovitusnukke! :) Sellainen mun oli tarkoitus tilata itselleni, mutta suurena yllätyksenä se löytyikin joulupaketista. Tämä on siis säädettävissä kokoihin 36-40 (vai 42? En oo varma), eli säätövaraa on ihan reilusti. :) Ja tässä on tosiaan mahdollista sovittaa housutkin, niinkuin kuvasta näkyykin. Tää on niin mahtava!


Suklaa-kirja! Sama jonka arvoin blogiarvonnassani, ja nyt minulla on sitten omakin. :) Ihania ohjeita, mutta katsellaan niiden toteutuksia sitten joskus keväämmällä kun joulun suklaa-ähkystä on selvitty.. :D 

Paistomittarin sai lahjaksi oikeastaan Timo, mutta minä taisin ekana yhdistää tämän mielessäni konvehtien tekemiseen ja suklaan temperoinnin helpottumiseen. :P


Äiti oli kutonut ja huovuttanut ihanan lämpöiset lapaset meille kaikille! Tulee tänä talvena tosiaan tarpeeseen. :)


 Kosmetiikkaa. Siskolta mahtavia Goshin meikkejä, ja Timolta Adidaksen tuoksupakkaus.


Pieni höyrysilitysrauta. Tää on oikeasti semmoinen kämmenen kokoinen. :) Tosi kätevä matkoille mukaan, ja muutenkin pienten saumojen ja ompeluksien silittelyyn.


Coco Chanel- leffa. Oon halunnutkin nähdä tämän, joten oli ihana yllätys. :) Viime keväänä katsottiin koulussa Coco avant Chanel- leffa, josta tykkäsin kovasti, ja Coco Chanelin elämäntarina ja tyyli ovat varsin kiinnostavia muutenkin.Savinen kynttilälyhty pöytäkynttilälle, ja Pentikin korkea lasilyhty tuikulle. Rakastan kynttilöitä, ja nämä molemmat lyhdyt on tosi kauniita. Nämä molemmat on tainnut palaa melkein joka ilta joulun jälkeen.. :)

Muita saamiani lahjoja oli muun muassa lahjakortit kampaajalle ja nettikirjakauppa Adlibrikseen, Suuren Käsityölehden tilaus (tää taitaa olla ainoa mitä toivoin, ja toivon joka vuosi), pokkareita, suloinen sydämenmuotoinen kuumavesipullo ja siskon piirtämä kuva meidän kihlakuvasta. Sisko on aivan älyttömän hyvä piirtämään, ja se kuva on kuin valokuva.. :)

Lahjoja tuli paljon enemmän mitä odotin, mutta kaikki lahjat oli selvästi ajatuksella hankittu ja osuivat kyllä nappiin. :)

4 kommenttia:

 1. Voi, on ihanaa saada osuvia lahjoja vaikkei olisi mitään juuri toivonutkaan (kuten minullekin kävi tänä vuonna).
  Eritysikateellinen olet nyt tuosta sovitusnukesta, kyllä mullekin kelpais!

  VastaaPoista
 2. menni: Sanos muuta! :) Sovitusnukke on kodissa kunniapaikalla ja sitä ihailen ahkerasti! :D Odotan että ehtisin käyttää sitä ja ommella jotain ihanaa.

  VastaaPoista
 3. Ihania lahjoja. Olen kateellinen. =)

  VastaaPoista
 4. tinjamii: ja minä tyytyväinen. :D

  VastaaPoista