3. heinäkuuta 2011

Venevajat

On ollut kiireitä töissä, paljon kivoja kyläilijöitä ja niin paljon tekemistä ettei blogia ole ehtinyt päivittää. Kesäkuu hurahti ohi niin että hädin tuskin ehdin tajuamaan kesän jo alkaneen, ja nyt onkin jo heinäkuu.. :D

Käytiin siskon kanssa kävelemässä ja samalla kuvailemassa kauniita venevajoja.

Kohta näilläkin poluilla kulkee varmasti monta jalkaparia enemmän, kun asuntomessut avaa ovensa Kokkolassa.. :) Innolla odotan sitä, miten paljon elämää Kokkolaan tulee messujen myötä, ja vielä suuremmalla innolla odotan että pääsen messutaloihin kurkistelemaan kaikkea ihanaa ja innovatiivista. Onko lukijoissa messuille tulijoita? :)

6 kommenttia:

 1. Kaunis valo ja tunnelma...pitäisi tosiaan matkustella enemmän ja tutustua uusiin maisemiin. Terveiset toiselta puolen maata!

  VastaaPoista
 2. Asuntomessut on kyllä ihan pakolliset joka kesä! :) Kahden viikon päästä siis Kokkolaan! Onko mitään hyviä vinkkejä mihin kannattaisi mennä syömään tai mitään ihania kauppoja?
  Blogisi on tosi kiva, olen seuraillut ehkä puolisen vuotta. Jotenkin noihin koulupostauksiin samaistuin kun opiskelen itse käsityönopettajaksi.:)

  VastaaPoista
 3. Vappu: Kiitos, illansuussa tulee kivoja kuvia kun aurinko on matalammalla.. :) Omassa kotikaupungissakin kannattaa lenkkeillä uusissa paikoissa, voi löytää uusia kauniita paikkoja! :)

  Emmi: Itse oon ollut asuntomessuilla vaan joskus nuorempana vanhempien mukana. Silloinkin kyllä oli ihanaa päästä kurkkimaan sisustuksia, mutta nyt se on vielä mielenkiintoisempaa kun voi oikeasti keräillä ideoita myös omaan kotiin, ja siihen tulevaisuuden unelmien taloon.. :D Ruokapaikoiksi suosittelen Kokkolinnaa, joka löytyy keskustasta rautatieasemaa vastapäätä, hyvät lounaat ja kahvilanpuolella herkulliset lounassalaatit. :) Toinen käymisen arvoinen ruokapaikka on Vohvelikahvila, joka sekin löytyy keskustan tuntumasta. Vohvelikahvilasta saa ihania vohveleita sekä suolaisina että makeina, ja paikka on idyllinen. :) Kiva kuulla että olet viihtynyt blogissani!

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia vinkeistä! Jommassa kummassa tulee varmasti pyörähdettyä!!:) Löytyykö mitään kivoja sisustus- tai askartelukauppoja?

  VastaaPoista
 5. Emmi: Askarteluliike Siluetti on kiva pieni askartelukauppa keskustassa, ja itseasiassa kaupungin ainoa askarteluliike Tiimarin lisäksi. :) Käsityöliike Katariina löytyy Anttilan alakerrasta. Sisustuskaupoista Blossom löytyy kauppakeskus Chydeniasta, Isokadulta siitä keskustasata löytyy Helmina, ja samaa katua jokunen sata metriä edemmältä Dahlia, ja jos vielä jatkaa samaa katua edemmäs vanhaan kaupunkiin asti niin siellä on vielä sisustusliike Zinna. :) Nuo nyt tuli ainakin ensimmäisenä mieleen.

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia! :) Kiva kuulla jotain vinkkejä että osaa vähän suunnistaa.;)
  Kivaa loppukesää!

  VastaaPoista