23. joulukuuta 2011

Joulukortit osa 2.


Tähän korttiin on käytetty: Ihana jääkarhuleimasin tuli Cardmaking & Papercraft- lehden joulunumeron mukana. Paperit on DCWV:n the Winter Magic- paperikosta, joka on täynnä ihania sinisävyisiä joulupapereita. Tähtiaukko leikattu fiskarsin lävistimellä, ja joulutoivotus leimattu.


Tähän korttiin on käytetty: Leimasin sama kuin yllä olevassa kortissa, ja paperit samasta paperikosta. Merry Christmas- teksti tuli jääkarhuleimasinten kanssa samassa paketissa, ja lumihiutaleet leikattu woodwaren lävistimellä.


Tähän korttiin on käytetty: Jääkarhuleimasin ja tekstileimasin tulivat Cardmaking & Papercraft- lehden mukana. Tämän kortin taustapaperi on Forever Friendsin joulupaperikosta ja sininen raitapala jämälaatikosta. Taas woodwaren lävistimellä leikattu lumihiutale, ja timanttitarra.


Tähän korttiin on käytetty: Tonttutarrat löytyi Tiimarista, teksti on Cardmaking & Papercraft- lehden mukana tullut, ja paperit on Forever Friendsin joulupaperikosta.


Tähän korttiin on käytetty: Kaikki muu samaa kuin edellä, lisänä vain Happy Christmas-nauhaa jonka valmistajaa en muista.


Korttien postitusvaiheessa huomasin muutaman kortin olevan vielä kuvaamatta, joten tässä pikaräpsäys muutamasta tonttukortista.. :D Näissäkin Forever Friends- joulupaperikon papereita, Tiimarin tonttutarroja ja satiininauhaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti