6. helmikuuta 2012

Lehdestä bongattua

Sattumalta kuulin eilen että viikonvaihteen Iltalehdessä oli tutun näköiset sukat. :)


Siellähän ne, tennarisukat!

11 kommenttia:

  1. Heipsistä! :)
    Löysin kivan blogisi juuri äsken ja vähän selailtuani tulin siihen päätökseen, että tätähän pitää jäädä ilolla seurailemaan :)
    Mukavaa jatkoa!

    VastaaPoista
  2. Mira, mukava kuulla ja tervetuloa seurailemaan! :) Mukavaa jatkoa myös sinulle!

    VastaaPoista
  3. Ja vielä suurhitti ;) Nuo on kyllä hienot, kiva kun pääsivät lehteen :)

    VastaaPoista
  4. Mistähän tuon sukka-lehden saisi kätösiinsä? Musta tuntuu ettei sitä tullut ollenkaan lähikauppoihini vai olikohan se vaan tilaajille?

    VastaaPoista
  5. Maija, no kiitoksia. :D

    Inka, Novitaahan ei muutenkaan myydä lehtiosastoilla, vaan lankaosastoilla. :) Sitä on näkynyt vieläkin ainakin marketeissa kuten Prismassa, Anttilassa ja Citymarketissa, sekä Akateemisessa kirjakaupassa. Kannattaa käydä lankaosastoilta katsomassa! :)

    VastaaPoista
  6. Vautsi, onnea suunnittelijalle näkyvyydestä :)

    VastaaPoista
  7. Emma, kiitoksia. Vaikka tällä kertaa näkyvyys tuli kyllä vaan sukille ja Novitalle koska mun nimeä ei mainittu... :D

    VastaaPoista
  8. Kiitos kommentoinnistasi!
    Tekstileimat joista kysyit on Stempelkelleristä.

    VastaaPoista
  9. En muista millä google-haulla päädyin blogiasi seuraamaan, mutta kiva että päädyin. Ihania juttuja sun blogi pullollaan. Sukkalehden ostin jo syksyllä ennenkuin blogisi löysin. Olikin hauska bongata sut sitten täältä ja saada tennarisukille kasvot (jos nyt sillai voi sanoa :D) Noi sukat on seuraavana neulomuslistalla, kunhan saan toisen työn alta pois. Ja ehdottomasti teen näitä ens joulun pukinkonttiin (vaikka ehtiskin jo pois muodista). Langatkin on jo hankittu valmiiks. Tutkailin tota lehteä taas yks päivä ja mietin, että täytyy kysyä sulta yhtä juttua. Eli onko sulla joku erityinen juju, miksi oot kutonut tennarisukat nelosen puikoilla? Novitahan suosittaa seiskaveikkaan sukille kolmepuolikkaita. Kolmepuolikkailla silmukkamääräkin 38 koon sukalle on sopivasti tasajaollinen (48s) neljälle puikolle, kun neuloo 2o 2n (siis ainakin Novitan perussukan ohjeella).

    VastaaPoista
  10. Sul on tosi kiva blogi jään lukijaks :)

    VastaaPoista
  11. Piitu, kiitos tiedosta, täytyypä tutkiskella kun olivat niin ihania. :)

    Päivi, kiitoksia ja mukava että löysit blogiini! Toivotaan että ovat vielä muodissa ;) Onhan oikeat conversetkin muodikkaat vuodesta toiseen! :D Käytin nelosen puikkoja oikeastaan siksi että silmukkamääräkin oli pienempi kuin perussukassa, vain 44 s 38 kokoiseen sukkaan. Ja mulla ainakin on aika tiukka käsiala, joten en halunnut että sukista tulee liian naftit. :) Mutta toki voit yhtä hyvin käyttää kolmepuolosen puikkoja!

    Serra, mukava kuulla, kiitoksia! Tervetuloa seurailemaan :)

    VastaaPoista