26. syyskuuta 2012

Hääkakku

Hääkakuista tai mistään muistakaan tarjoiluista ei häissämme valitettavasti tullut otettua ollenkaan kuvia. Ainut kuva joka tarjoiluista on, on tämä kuva hääkakkumme ylimmästä kerroksesta, joka oli siis hääparin oma pieni kakku.

Hääpaikassamme buffetpöytä (ja myöhemmin kahvipöytä) sijaitsi erillisessä tilassa juhlasalin vieressä, ja tila oli sen verran ahdas että ratkaistiin hääkakun leikkaus niin, että meidän pieni kakkumme tuotiin tarjottimella hääparin pöytään, jossa kakku leikattiin. :) Näin kaikki vieraat näkivät kakun leikkauksen, eikä koko porukan tarvinnut tunkea yhtä aikaa sinne pienempään tilaan. Tämän vuoksi kuvat tarjoilupöydistä jäikin varmaan ottamatta, kun ne eivät olleet siinä silmien alla juhlatilassa.

Harmi sinänsä, koska tarjoilupöytäkin oli kaunis ja herkkuja notkuva. Mutta pääasia kuitenkin että vaikka ruuasta ei jäänyt kuvia, siitä jäi herkulliset muistot. :D


Hääkakkuna oli siis miehen toiveesta mansikkakermakakkua. :D Hääkakun teki pitopalvelu, mutta kaikki muut makeat olivat itse leivottuja. Hääkakun ulkonäköön olin vähän pettynyt, siihen kun ei ollut juuri panostettu, mutta hyvältä se kuitenkin maistui. Ja muuten pitopalvelu oli kyllä ihan loistava, oltiin todella tyytyväisiä varsinkin pääruokaan.

Mansikkakermakakun lisäksi kahvipöydässä tarjottiin suklaajuustokakkua, sitruunaista juustokakkua, pikkupullia, pikkuleipiä sekä vaahtokarkkeja, marjaisia karkkeja ja fazerin sinisiä konvehteja. :)

Jokaiselle siis varmaan löytyi jotain mieluista makeaa. :D

Hääkakun koristeeksi ei haluttu perinteistä hääparikoristetta, eikä mikään hupi-koristekaan ollut yhtään mieleen. Netissä surffaillessa ihastuinkin eniten simppeleihin koristeisiin joissa oli joko kaksi sydäntä, tai nimikirjaimet. Tämä kimaltava sydänkoristehan sitten oli täysin mun tyylinen, ja sai miehenkin siunauksen joten sen tilasin kotiin. :D

Kakkutelinettä meillä ei ollut, vaan kakkutelineenä toimivat erikorkuiset isän sahaamat koivupöllit. Ne oli aseteltu vierekkäin niin, että kakut olivat eri korkeuksilla.Toimi hyvin ja oli kivannäköinen ratkaisu. :)

6 kommenttia:

 1. Kiva lukea hääjuttuja :)

  VastaaPoista
 2. Mukava kuulla, näitä nimittäin vielä riittää! :D Tiputtelen niitä tulemaan pikkuhiljaa, mutta vielä on monta aihetta jemmassa hääjuttuihin liittyen.

  VastaaPoista
 3. Todella upea tuo koivupölli-idea! Varmasti paljon hienompi kuin mikään "oikea" kakkuteline.

  Meillä oli häissä kaksi kakkua ja molemmista on kyllä runsaasti kuvia. Sattui vain käymään niin, että mieheni kanssa onnistuimme saamaan yhden yhteisen palan toista kakkua, mutta toista emme koskaan ehtineet/muistaneet maista... :)

  VastaaPoista
 4. Kirsikka, kävipä teillä harmillisesti! :/ Joo tykättiin kyllä tosi paljon niistä koivupölli-telineistä. :)

  VastaaPoista
 5. Mistäs oot tilannut ton sydänkoristeen? :)

  VastaaPoista