25. tammikuuta 2013

Kaura-piimärieskaa


En tehnytkään sitä rieskaa silloin toissailtana vaikka niin uhosin, sillä keksin, että olisipa ehkä vielä kivempaa aloittaa torstaiaamu leipomalla aamuksi tuoretta rieskaa. (Ja ehkä vähän laiskottikin silloin keskiviikkoiltana... :D)

Eilen aamulla leipaisin sitten kaksi suurta rieskaa Kinuskikissan ohjeella. Ohje löytyy täältä.


Ihan parasta tämäkin, kuten lähes kaikki vastaleivottu, on kylmän maidon kanssa suoraan uunista tulleena. Voita vain päälle niin että se sulaa, niin jopas on ihanaa!

Tuli kyllä ihanan mehevää rieskaa, paksua ja pehmeää. Tämä resepti jää taatusti käyttöön!

10 kommenttia:

  1. Nam! Tykkään itse valtavasati rieskoista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin! Mutta oon vähän kranttu rieskojen suhteen, ja oon sitä mieltä että kaupasta ei oo ikinä löytynyt yhtä hyviä rieskoja kuin itsetehdyt on. :D Täytyykin alkaa useammin leipomaan rieskoja, oli kuitenkin aika nopeitakin tehdä.

      Poista
  2. Kiitos helpon oloisesta ohjevinkistä. Tätä on kokeiltava ehdottomasti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oli kyllä helppo ohje, kannattaa kokeilla! :)

      Poista
  3. Ja vielä: blogissani on sinulle jotain :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maikki, käynpä kurkkaamassa! :)

      Poista
  4. Kiva postaus, reipasta meininkiä! :)

    VastaaPoista
  5. Sinulla on kiva blogi, tykkään kun on juttua vähän useammasta aihepiiristä. Blogin kuvat on kans jees! =)


    http://hunajamuru.blogspot.se

    VastaaPoista