25. helmikuuta 2013

LivBox -helmikuu


Helmikuun LivBox tuli tietysti postissa jo parisen viikkoa sitten, mutta ajattelin bloggailla siitä vasta kun olen ehtinyt vähän testailla tuotteita. Ja nyt siis olen.

Helmikuun boksista löytyi...
 • Essien kynsilakka hennon vaaleanpunaisessa sävyssä (muchi muchi)
 • We Care Iconin Love Story -body butter
 • John Gallianon Parlez-moi d'Amor (eau de toilette)-tuoksu (10 ml)
 • Olayn 3 näytekokoista tuotetta Regenerist- sarjasta joka on anti-aging sarja (3 Point Super Serum- seerumi, 3 Point Treatment Cream- ryppyjä silottava hoitovoide sekä Night Renewal Elixir- yövoide)

Olin tyytyväinen kaikkeen muuhun boksissa, paitsi Olayn tuotteisiin. Vähän hassua että boksissa oli anti-aging sarjaa, kun varmaan suurin osa tilaajista on sen verran nuorta porukkaa jotka eivät ryppyvoiteita tarvitse. Näitä en ole kokeillut, enkä aio kokeillakaan vaan nämä lahjoitan eteenpäin.

Boksissa oli kuitenkin kolme muuta tuotetta, joita olen käyttänyt ahkerasti paketin saapumisen jälkeen. Essien lakka on sävyltään kaunis vaalea perussävy, ja tuo Gallianon tuoksu on ollut mieleinen. Tuollainen pieni tuoksupullo on kätevä kantaa laukussakin mukana, joten nappiin meni. Suurin osa LivBoxin tilanneista oli saanut tuon Gallianon tuoksupullon tilalta kolme pikkuruista tuoksunäytettä, onneksi mulla kävi kuitenkin tuuri ja sain tuon Gallianon!


We Care Iconin vartalovoita oon halunnutkin testata, mutta ei ole tullut ostettua koska multa löytyy kotoa jo useampikin The Body Shopin vartalovoi, eikä uudelle vartalovoille ole ollut tarvetta. We Care Iconin Love Story- vartalovoi oli kyllä positiivinen yllätys. Tuoksu on hyvä, ja voide on koostumukseltaan kevyemmän tuntuinen kuin TBS:n vartalovoit, joten tämä imeytyy nopeammin. On kyllä ollut ahkerassa käytössä nyt parin viikon ajan. :)

Vaikka moni on nurissut helmikuun paketista, olin itse ainakin siihen kaikenkaikkiaan tyytyväinen. Eihän jokainen tuote voi mitenkään natsata kaikille, mutta kun suurin osa paketin tuotteista innostaa niin boksi on suorittanut tehtävänsä. Oon löytänyt hyviä tuotteita sekä tammikuun, että helmikuun paketeista, joten toivottavasti maaliskuukaan ei tuota pettymystä. :)

4 kommenttia:

 1. Monessa blogissa on kyllä ollut juttua tuosta Livboxista. Vaikuttaa ihan kätevältä tavalta löytää uusia tuotteita, mitä ei edes muuten välttämättä ymmärtäis tarvitsevansakaan. :)

  Ps. Blogissani on sulle haaste! :)
  http://inspiraatiota.blogspot.fi/2013/02/blogihaaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo musta tuo on hauska konsepti, ja onneksi hinta on pidetty noin matalana. :) Kalliimmalla hinnalla ei ehkä tulisi lähdettyä mukaan, mutta 14 € kuussa menee helposti muuhunkin, ja ainakin itse oon kyllä paketeista löytänyt hyödyllisiä tuotteita paljon arvokkaammalla summalla kuin tuo maksamani oli... :)

   Kiitos haasteesta, täytyypä käydä tutustumassa! Oon ollut viime aikoina tosi huono laittamaan näitä eteenpäin, oon siitä pahoillani... :/ Täytyisi vähän tsempata, kun ne kuitenkin aina mieltä kovasti piristävät!

   Poista
 2. Mitäh? Nyt täytyy valistaa, että kyllä ikäimmeisetkin tilaa Boxia ;-) Mulle ryppyvoiteet olivat mielenkiintoisia tutustumistuotteita, vaikka en oikeasti usko kovasti ryppyvoiteiden tehoon. Voisit varmaan iloisesti yllättää äitisi tai jonkin muun ryppyvoidekohderyhmään kuuluvan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, anteeksi yleistykseni! Varmasti noita tilaavat kaiken ikäiset, mutta luulisin kuitenkin että suurin tilaajaryhmä on aika nuoret naiset... :) Mutta toki nuorillakin naisilla on äitejä joille nuo ryppyvoiteet voi lahjoittaa! Itsekin aion antaa omani eteenpäin. :) Toki on hyvä että boksissa on erilaisia tuotteita, kaikki löytävät joka boksista varmana jotain mieluista, ja jotain joka ei sitten taas itselle sovi.

   Poista