5. helmikuuta 2013

Sukkabongaus


Bongasin uusimmasta Me Naiset- lehdestä jotain tuttua...

Enkä nyt tarkoita itseään Marjo Niittyviitaa, vaan Marjon jalassa olevia sukkia. :) Nehän ovat Novitalle suunnittelemani Saga-palmikkosukat!

No, se ei itsessään ole syy tästä bloggaamiseeni, vaan syy löytyy havainnosta jonka seuraavaksi tein... Aloin nimittäin ihmettelemään että näyttääpäs tuo toisen jalan sukka jotenkin omituiselta, ja tuodessani lehteä lähemmäs nenääni huomasin siihen syynkin - toinen sukka on jalassa väärin päin! :D Siis nurja puoli ulospäin.


Sattuu sitä näimmä Supermarjollekin!

20 kommenttia:

 1. :-D Sattuu sitä paremmissa piireissäki. Nätit on kuitenki sukat...nurinpäinki.

  VastaaPoista
 2. Kehtaanko edes myöntää kuinka hävyttömän iloiseksi tulin tästä (haha, supermarjo) ! :D Mutta varmasti muuten mahtava bongaus huomata kuinka oma malli on levinnyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, hyvä että myönsit niin en ole ainoa! :D Musta on hauska huomata että tällaista sattuu. Kun kyse on näin mitättömistä asioista niin on hyvä huomata et sitä sattuu kaikille, joskus on sukka väärinpäin jalassa ja sen huomaa vasta painetusta lehdestä, mut sehän on lohdullista meille muille mokailijoille. Että Supermarjollekin sattuu! ;)

   Poista
 3. Voi kun hauska :)

  Saga-sukkaset ovat niin lempparit! Usein jalassa :)

  VastaaPoista
 4. Hahah, hyvä että huomasit ja jaoit tämän kanssamme :D

  VastaaPoista
 5. Voi ei :D Mutta siis vau. Varmaan mahtavaa huomata "omat" sukat lehdessä. (ja mulla on usein jotain väärinpäin päälläni. kivaa että muillakin :DD )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo eikös ole lohdullista :D Ja olihan se kyllä kiva huomata sekin, että malli oli vielä omani!

   Poista
 6. Selailin samaa lehteä kampaajalla käydessäni ja nauru pääsi kun huomasin sukan olevan nurin päin. Ihanaa että SuperMarjollekin sattuu!
  Ja kauniit ovat suunnittelemasi sukat!

  -HeissuV-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä mullakin nauru pääsi :D , mutta musta on tosi lohdullista et tällaista sattuu lehtikuvauksissakin! Pienet säröt ja virheet tekee monesti asioista mielenkiintoisempia, kuin täydellisyys.
   Ja kiitoksia!

   Poista
 7. Noi on kyllä upeat sukat! Ihana malli voi kun vaan osaisi neuloa :)

  VastaaPoista