1. marraskuuta 2013

Pallovalot


Blogeissa ja sisustuslehdissä on näkynyt näitä pallovalosarjoja jo ainakin viime syksystä lähtien, joten missään sisustusmuodin aallonharjalla tässä ei ratsasteta, vaan taidan tulla vähän jälkijunassa. Varsinkin Happy lightsin pallovalosarjat on mua sykähdyttäneet, ne kun on niin runsaat ja kauniit. On ne myös sen verran tyyriit, etten tullut ikinä ostaneeksi.

Tänä syksynä näin uudessa kodissamme potentiaalisen paikan pallovaloille, ja vähän miehellekin yritin ideaa myydä näyttämällä netistä kuvia. Mies ei innostunut yhtään, ei varsinkaan hinnasta, mutta ei myöskään koko ideasta. Happy lightsit on ihanat, mutta päätin pitää silmäni auki (eli kollata kaikki kaupat läpi), josko jostain lyötyisi edullisesti vastaavat.

Ja niinhän löytyi! Kärkkäisellä tuli vastaan 16 pallon ketju Konstsmidelta, hintaan 14,95 €. :) Mieskin heltyi kun silmät loistaen näitä kainalossani sen luokse kannoin, ja kyllä sekin niistä kovasti nyt tykkää kun ne on paikallaan. :)



Ripustin palloketjun kaksinkerroin roikkumaan olohuoneen verhotangon yli, ja mielestäni tuli tosi kiva. :)


Vähän haaveilen runsaammastakin ketjusta, niin että noita valaisimia olisi tuossa päällekäin kaksi ja siten palloja paljon enemmän, mutta luulen, että se olisi jo kuitenkin liikaa. Eiköhän nämäkin pallot meille riitä. :)

Pallot on tarkoitettu pelkästään sisäkäyttöön, ja pitävät sisällään ledivalon. Aika kivan tunnelmavalon tuo iltaisin antaa. :)

Siitä meillä käydään kotona vielä vääntöä, että onko kyseessä jouluvalot. ;) Mies näkee nuo jouluvaloina, mutta mulle ne on sisustusvalot...

14 kommenttia:

  1. Mä oon kans haaveillut siitä pallosarjasta, mutta en oo raskinut vielä tilata. Viime syksynä jo halusin, että ehkä niihin ei sit kuitenkaan het kyllästyis jos on niitä vuoden halunnut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No samaa mäkin ajattelin kun tänä syksynä hiipi taas pallovalosarja mieleen, et en varmaan heti kyllästy kun edelleen ne miellyttää silmää. :) Ja tää sarja oli nyt sitten niin paljon niitä Happy lightseja halvempi, että päätös oli sillä selvä. :)

      Poista
  2. Kiitos tästä tiedosta! Mäkin olen haaveillut tollasista mutta se hinta on tosiaan ollut vähän liian kova... :) Tolla hinnalla mäkin ottaisin! Harmi vaan kun kärkkäinen sen verran kaukana ettei olla käyty siellä kuin kerran ja siitäkin vuosia aikaa. Mutta minäkin pidän silmäni auki, ehkä saan vielä omani :))
    Meillä on makuuhuoneessa "joulu"valot. Ne on paikoillaan ympärivuoden. Vähemmän kyllä kesäisin päällä mutta nyt taas loistaa. <3 tokihan ne tuo joulunakin sitä ihanaa joulufiilistä mutta enempi ne on ehkä sellaset ihanat tunnelmavalot. Tykkään niiden himmeestä loisteesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä näitä Konstsmideja on varmaan muissakin kaupoissa, veikkaisin jotain Anttilaa tai ihan Prismaakin? Kannattaa ainakin tsekata. :) Ja Kärkkäisellähän on verkkokauppakin! En oo kattonut onko tätä sarjaa siellä, mutta mahdollisesti.

      Tosiaan mun mielestä tämäntyyppiset valot ei oo jouluvaloja, vaikka niitä voi jouluvaloinakin käyttää. Mun mielestä tällaiset on sisustusvaloja, jotka menee tosiaan ympäri vuodenkin. Eri asia sitten kaikki värikkäät valot tai kyntteliköt... ;) Mähän muuten vastustan jouluvalojen pitkään käyttämistä, mun mielestä jouluvalot (ja muutn joulukoristeet) saa olla esillä marraskuun loppupuolelta ihan tammikuun alkuun, mut siinä se! :D Mut se koskeekin vain jouluvaloja, ei tällaisia sisustusvaloja. :P

      Poista
  3. Nämä samat valot meilläkin odottelee laatikossaan että päätyisivät käyttöön. Ongelmana vaan on se, että ostin nuo lastenhuoneeseen, mutten tiedä raaskinko niitä sinne kätkeä ;) Jospa vien jo vanhan tähden sinne ja jätänkin pallot ilahduttamaan olohuoneeseen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo laita vaan olohuoneeseen niin on paremmin esillä! :P Miten ajattelit nuo esille laittaa?

      Poista
    2. Nyt ne päätyi olohuoneeseen isoon Riihimäki-lasipurkkiin, aikas ihanat <3 Tosin myös lapset tykkäävät eikä millään malttaisi jättää rauhaan. Jos pariin päivään ei muutosta tapahdu, taitaa juuri uudistettu ompelutilani saada nuo lipaston päälle. Jospa valmiita ompeluksia alkaisi syntyä kun ompelutila on vastustamaton ;)

      Poista
    3. Kuulostaa hyvältä! Ajattelinkin, että joskus kun kyllästyn noihin roikkumassa, ne palvelee hyvin jossain lasimaljassa tai kulhossa esillä. :)

      Poista
  4. Tosi helpot tehdä myös itse. Viime jouluna askarreltiin kahdet. Tarvitaan vain ilmapalloja, liimaa, paperinarua ja tietenkin sopivat valot :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niinhan ne on, kun jaksaa värkätä. :) Mullakin kävi mielessä, mutta löytyi noin edullisesti valmiit niin jaksanut enää harkita että ryhtyisin tekemään. Vaikka onhan se niin että kun itse tekee niin saa sellaiste kuin haluaa, sen kokoiset kuin haluaa ym. Kunhan muistaa valita sit led-valot ettei kuumene. :) Oon askarrellut itsekin isompia palloja tuolla tekniikalla.

      Poista
  5. Heei nyt vasta näin tämän postauksen, voi että mitkä ihanuudet!
    Tahtoo tuollaiset

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo on kyllä ihanat! Ne on meillä joka ilta päällä :)

      Poista
  6. Valotkin on ihanat, mutta rakastuin verhoihin! Mistä niitä saa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on Luhdan! Itse ostin Prismasta syksyllä, mutta oon nähnyt noita tämänkin vuoden puolella myynnissä. :)

      Poista