4. marraskuuta 2013

Sadepäivä


Sadepäivää piristää ihanat, pirteän väriset kumpparit ja vettä pitävä mukava takki. Pyöräily töistä kotiin sateessa tuntui mukavalta, ei haitannut vaikka kastui kotimatkalla, kun kotona pääsi vaihtamaan kuivaa ylle ja kääriytymään vilttiin. Mies tarjoutui hakemaankin töistä, mutta ei mua haitannut kotimatkalla vähän kastua.



Töiden jälkeen oon ehtinyt muun muassa ompelemaan, leikkaamaan kankaat seuraavaa projektia varten sekä tekemään pesukonevärjäilyjä. Kaikesta tästä lisää tuonnenpana!

Nyt kirja kainaloon ja sänkyyn lukemaan. Ikean reissulta kuukausi sitten ostettiin myös lakanat, ei todellakaan oltaisi tarvittu uusia lakanoita, mutta nuo pitsikuvioiset on vaan niin ihanat että mun oli pakko saada. :D Tiedättekö kun joskus on vaan pakko saada jotain, vaikka järki sanois vastaan. Mulla oli sellanen hetki taas Ikeassa. Noita oli ainakin aiemmin ruskeina, ja ihailin niitä silloinkin, mutta nyt nämä pinkki-violetit oli niin sykähdyttävän ihanat et en enää voinut perustella itselleni ettei tarvita lakanoita. Ei meillä ollut yhtään pitsikuvioisia!



Että nyt pää tyynylle ja hetkeksi kirjan maailmaan. Hyvää yötä!

6 kommenttia:

  1. Kyllähän nuo kutsuvat kömpimään peiton alle. Upeat sävyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kutsuvat, ja hyvin uni niissä maistuukin. :) Ja sävyt on aivan ihanat!

      Poista
  2. Niin :)
    Se vaan on että kun näkee niin ihanat eikä voi olla ostamatta.. :D

    VastaaPoista
  3. Meillä on kyseiset lakanat olleet ekat yhdessä ostetut vuosi sitten ja tälläkin hetkellä käytössä:)

    VastaaPoista