25. tammikuuta 2014

Syväpuhdistusta


Jos ette vielä omista syväpuhdistavaa shampoota, niin hankkikaa se nyt. Hiuksiin kertyy muotoilutuotteista jäämiä, jotka eivät lähde tavallisella shampoolla, joten pesu kerran viikossa syväpuhdistavalla shampoolla tekee oikeasti ihmeitä. Mun hiuksista tulee syväpuhdistavan pesun jälkeen jopa ärsyttävän liukkaat, mutta samalla ne näyttävät myös kiiltävämmiltä, ja tuntuvat ihanan sileiltä ja puhtailta. :) Ja tämä ei ole mikään maksettu mainos, vaan ihan puhtaasti omiin kokemuksiin perustuva suositus.Yksi puteli syväpuhdistavaa shampoota riittää tosi pitkään, koska eihän sillä pestä kuin kerta viikkoon. :)

Tämän oman kuvissa olevan putelini ostin kesällä, ja on toiminut todella hyvin. Mutta mikäli kampaajaa on uskominen, mikä tahansa muukin toimisi, sillä tämän ostohetkeen liittyi aika surkuhupaisa keskustelu ja kaupungin surkein asiakaspalvelija. :D Minäpä kerron.


Astelin siis kampaamoon/kampaamotuotekauppaan hankkimaan syväpuhdistavaa shampoota, koska ajattelin niin saavani paremman tuotteen, sekä myös asiantuntevia neuvoja siitä, millainen syväpuhdistava shampoo olisi tarpeisiini hyvä.


Minä:"Tulin hakemaan syväpuhdistavaa shampoota."

Kampaaja:"Aha."

Minä:"Niin, että mikähän olisi hyvä?"

Kampaaja:"Kaikkihan ne toimii"

Minä:"Öö... joo, no varmasti mutta mikä olisi hyvä mun hiuksille, kun mun hiuslaatuni on tällainen ja hoidan sitä näin ja näin (selitin siis tarkemmin)"

Kampaaja:"No ei oo väliä minkä otat, kaikki on hyviä eikä niissä oo eroja"

Minä:"Aha... joo no voitko suositella jotain kuitenkin?"

Kampaaja:"No ota vaikka tuo"

Minä:"Okei no kiitos, mäpä vähän vielä itse katselen."


Että sellaista asiakaspalvelua. Yritin tiedustella, yritin antaa lisätietoja tarpeistani ja yritin nyhtää myyjältä tietoa tuotteista, turhaan. Entinen myyjä sisälläni huusi koko ajan että et sä nyt noin voi asiakasta palvella, ja kerro nyt jotain ominaisuuksia tai eroja, tai suosittele jotain kun asiakas kerran pyytää suosituksia! Kyllähän kaikissa tuotteissa on omat ominaisuutensa, enkä voi uskoa että kaikki toimisi ihan samalla tavalla jokaiseen tukkaan. Jos olisin hämmennykseltäni hoksannut, olisin kiittänyt ja sanonut hakevani putelin silloin naapurikaupasta tai marketista, mutta en tietenkään hoksannut, koska tuollaiset ajatukset tulee jälkiviisaina mieleen aina vasta viisi minuuttia myöhemmin. Hetken kierreltyäni ostin tämän Schwarzkopfin shampoon, ja oon kyllä ollut tyytyväinen.

Mutta tuon asiakaspalvelukokemuksen jälkeen kartan kyllä sitä kampaamoa ja kampaamokauppaa, koska haluan, että kampaaja tuntee tuotteensa ja asiansa minua paremmin. Vaikka sainhan mä hakemani, ja lisäksi hyvän tarinan joka naurattaa mua välillä vieläkin. :D

Samalla kun kuvailin shampoota, tuli kuvattua myös tämän hetken lempparein lakkaustyylini! Alle punaista lakkaa ja päälle kultaista kimallelakkaa kärkiin.


Mukavaa lauantaita! Toivottavasti saadaan auringonpaistetta... :)

9 kommenttia:

 1. Eli jos pääsääntöisesti ei käytä mitään muotoilutuotteita päivittäin/viikottain, on tuollainen tuota ihan turha?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipä kyllä niinkään. Hiuksiin jää jämiä myös esimerkiksi silikonipohjaisista shampoista, kloorista, vesijohdoveden metalleista, ilmansaasteista... jne. Tokikaan jos et käytä muotoilutuotteita, riittää sulle harvempi kuin kerta viikossa pesu syväpuhdistavalla, mutta kyllä siitä hyötyä kaikille on silloin tällöin tehtynä. :) Väriaineetkin tarttuu hiuksiin paremmin jos niihin on tehty syväpuhdistava pesu alle. :)

   Poista
 2. Hahaa :D tulipahan mieleen oma viime kesäinen kampaamokauppa reissu mieleen!:D kävin hakemassa suoristussuihketta kun edellinen loppu, eikä ollut hajuakaan minkä merkkistä saatika näköstä purkkia haen, koska edellinen oli kestänyt pitkään ja tiesin että vähintääkin purkki on kerennyt muuttua. Esitin nuorelle kampaajalle asiani ja hän totesi, että tuollahan noita ja osoitti purkkeja tursuavaa hyllyriviä. Teki mieli tuumata, että en olis heti uskonu, että sieltähän sitä löytyy!:D no jouduin oikeintinkimään merkkiä ja putelin muotoa, kun itse olin lukemassa hintalappujen tekstejä mistä löytyy suoristussuihke. Kassa vain huuteli että ei se, ei ku tuo tuolla. (Kassa oli vapaa, olin ainut asiakas, joten kiire ei ollut). Lopuksi turhauduin, ja totesin, että onnistusko jos tulisit kädestä pitäen näyttään, että mikä se purkki on! Myyjä laahusti paikalle ja sano että tossa. Otin purkin sen enempiä kyselemättä. Minäkinjälkiviisaana tajusin, että olisi pitänyt hakea vastapäätä emotionista!:D täysin väärälläalalla, oli tämä neitonen...harmi.. Mutta joo, hyvä postaus, koska totesin, että minä tarvitsen myös syväpuhdistavan!:) kiitos! Ansku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, on kuule varmaan sama liike kyseessä. :D Siellä vastapäisessä Emotionissa minäkin yleensä asioin. Mutta voi apua millaista "palvelua" sinäkin sait!

   Poista
  2. Voipi olla!;D Ei oo tarvinu siellä asioida sen koommin!:)

   Poista
 3. Hahaa, se oli perinteinen Mäolenvaintöissätäällä-tyyppi. :D Parhaimmat suositukset kyselen ja saan aina kampaajaltani, niin ei tarvitse sitten muuta kuin marssia kauppaan hakemaan halutunlainen. :) Ps. Nätit kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin oli, ja pahinta laatua. :D Tuo on kyllä aina hyvä kun on hyvä kampaaja joka osaa suositella oikeanlaiset tuotteet, ja tosiaan sellainen kampaaja joka tuntee mun hiusket ja on niitä käsitellyt. :)

   Ja kiitos!

   Poista
 4. En käytä oikeastaan mitään muotoilutuotteita hiuksiini, mutta varmaankin tuollainen muutenkin olisi hyvä. Tosi kivat nuo kynnet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri! :) Joo kyllä tuo syväpuhdistus on hyvä muutenkin tehdä aina silloin tällöin, hiuksiin kun kertyy jäämiä myös kloorista, silikonipohjaisista shampoista ja vesijohtoveden mukana hiuksiin kulkeutuvista metalleistakin. :) Eron huomaa varmasti jos kokeilee syväpuhdistavaa shampoota!

   Poista