17. maaliskuuta 2014

Kevään keltaista


Tänään oli kirpsakka ilma. Aamulla pakkasta kaksitoista astetta, mutta aurinko paistoi jo ennen kahdeksaa niin että häikäisi.Onneksi mun pyörässä on vielä nastarenkaat, sillä pyörätietkin oli paikoin jäässä. Silti oli mukava sää pyöräillä, ja aamusta asti vaivanneesta päänsärystä huolimatta hyvä fiiliskin.



Ostin kotimatkalla ruokakaupasta kimpun tulppaanejakin, ja käärin ne tiukasti moneen kerrokseen paperia, etteivät palellu pyörän korissa. Yleensä ostan valkoisia tai vaaleanpunaisia, mutta nyt halusin keltaisia. Kevään keltaisia.

Musta on ihanaa kun alkaa olla jo niin keväistä. Vaikka tänä kalvena jäinkin kaipaamaan kunnon talvea, jota ei ikinä sitten tullutkaan. Oli pakkasia, ja koviakin pakkasia, mutta kaipasin lunta ja kinoksia. Kaipasin keväthankia, aurinkoisia pakkaspäiviä, ja sitä että olisin päässyt pitkästä aikaa luistelemaan. Ja kaipasin sitä että olisin ehtinyt käyttää mun tammikuun alesta ostamiani uusia, pinkkejä toppahousuja. No, ehkä ensi talvena kaikkea tuota. Tässä vaiheessa maaliskuuta en enää kaipaa talvea, nyt saa kevät tulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti