11. toukokuuta 2014

Äitienpäivä


Hyvää äitienpäivän iltaa kaikille äideille! Äitiys on tärkeä tehtävä, ja nostan kyllä hattua korkealle kaikille äideille. :) Korkeimmalle hattua nostan tietysti omalle, rakkaalle äidilleni!

Me vietettiin äitienpäivää sekä mun vanhemmillani että anoppilassa. Eilen käytiin myös juomassa äitienpäiväkahvit mun mummullani, ja tänään käytiin vielä mun toisen rakkaan mummuni haudalla.

Äitienpäiväkortit tein tottakai itse, ja lahjat myös. Kuvaaminen jäi viime tinkaan, ja se harmittaa...taas kerran. Kuvia kun on otettu sekä illan hämärissä, että autossa matkalla. ;D Joo, saan siis syyttää vain itseäni huonoista kuvista. Varsinkin, kun lahjat on odottaneet valmiina paketointia jo monta viikkoa, se kuvaaminen vain totaalisesti unohtui. No, se ei onneksi ole niin tärkeää. Tärkeämpää oli, että lahjat ihastutti saajiaan, ja tuntui tulevan tarpeeseen. Niistä lisää siis piakkoin! :)


Eilen illalla vietettiin siskon kanssa Euroviisujen kotikatsomoa. Nukkumaan pääsi vasta vähän ennen kahta, joten yöunet jäi aika lyhyiksi... Ja tänäänkin täytyy vahdata vielä illan jääkiekkomatsi. Voi olla, et huomenna töiden jälkeen tarvitsen pienet päikkärit. ;)

Mukavaa illan jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Vau, tosi hienon näköisiä kortteja! Toivottavasti kuvaat ne vielä tarkemmin, inspiraatiota kortteihin kaipaan aina. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katri! :) Joo korteista on kuvat otettu, laitan niitä kyllä tännekin vielä paremmin. :)

      Poista