8. toukokuuta 2014

Lotus Emilia Design Gallery


Kauppakeskus Kampissa Helsingissä on kolmen päivän ajan (8.-10.5) esillä Lotus Emilia Design- suunnittelukilpailun finalistityöt. Näyttely on pystytetty kauppakeskuksen keskusympyrään, ja siellä kuoseja pääsee myös äänestämään.

Jos liikutte siellä päin, niin käykää ihmeessä katsomassa ja äänestämässä. :) Harmittaa etten itse pääse näkemään tätä livenä, mutta Kempeleestä on Helsinkiin vähän turhan pitkä matka pelkästään tätä katsomaan...

Mun kuosini vähän hukkuu näihin kuviin, kun on niin vaalea, mut siinä se kuitenkin on, kuvan vasemmassa alareunassa. Niin siistiä!
Näyttelyssä on kuosien yhteydessä myös tietoa suunnittelijoista, ja meidän ajatuksiamme arjen designista, sekä tarinaa kuosien takaa. :) En edes tiedä, mitä sanomisistani on omalle screenilleni valittu lukemaan, et jos joku näyttelyä käy katsomassa niin kertokaa mullekin. ;)

Kaikki kuvat on lainattu Lotuksen facebook- sivuilta.

Ps. Niin, ja jos ette paikan päälle pääse äänestämään, äänestää voi edelleen myös nettisivuilla! Äänestämisen yhteydessä voi halutessaan osallistua myös Finnish Design Shopin 100 €:n lahjakorttien arvontaan. :)

2 kommenttia: