15. toukokuuta 2014

Nutella + muffinit, ei voi mennä vikaan?


Äitienpäivän viemisiksi omalle äidilleni leivoin vielä muffineita lauantaiaamuna, koska mentiin mun vanhemmilleni lauantaina yöksi. Halusin leipoa äidille jotain äitienpäiväksi, koska tiesin ettei äiti peltotyökiireiden vuoksi ehtisi juuri leipomaan. Niin, vaikka tiesinkin et meidän äiti tinkii sit vaikka yöunistaan et saa jotain itseleivottua pöytään. ;) Olisin halunnut tehdä äitienpäiväkakun, mutta koska kakun kuljettaminen kahden tunnin matkan ajan on aika hankalaa, päädyin mun ikisuosikkeihini ja aina takuuvarmaan valintaan - muffineihin.

Kokeilin tällä kertaa ihan uutta reseptiä, jonka löysin Lunni leipoo- blogista. Ohjeessa yhdistyi nutella + muffinit, kaksi mun kaikkien aikojen suosikkiani, joten ajattelin että tämä ei voi olla muuta kuin loistavaa.

Ja niinhän siinä kävikin! Ihan loistavia tuli. :)

Vähän mua epäilytti ohjeen työjärjestys, kun reseptissä käskettiin vatkata munat ja maito keskenään. Yleensä kun oon tottunut aloittamaan muffinit vatkaamalla munien kanssa yhteen joko sokerin tai margariinin. Mut turhaan epäilin, hyvin toimi näinkin!

Muffinsien taikina on siis vaalea, ja nutellaa on nokare sisällä, sekä pisareita päällä, johon sitten cocktailtikun avulla tein kierteitä.


Kuviosta olis varmasti tullut kauniimpi vähemmällä nutellalla, mut en sentään ollut valmis tinkimään suklaisuudesta kuvion kustannuksella! ;)



Kyllä nää hyvin äitienpäiväpöydässä suihin upposi. :) Teen varmasti uudestaankin!


2 kommenttia:

  1. Oi näyttääpä hyvältä! :) Hirvittävä suklaanhimo iski! Noita pitää kyllä kokeilla!

    VastaaPoista