18. toukokuuta 2014

Tänään


Tänään aamu alkoi pullan leipomisella. Kävin viemässä miehen töihin seitsemäksi, ja kotiin päästyäni jääkaappia tutkiessa huomasin, että siellähän on hiivaa. Nopea tsekkaus että muutkin ainekset löytyy, ja eikun vaivaamaan taikinaa.

Pian olikin pullantuoksua kämppä tulvillaan ja pakastin täynnä.


Päivällä ajattelin piipahtaa Ihana-messuilla Ouluhallissa, kun bongasin loppuviikolla netistä et sellaiset olis. Ihana- messujen teemana nettisivujen mukaan oli Kauneus, Hyvinvointi, Muoti ja Liikunta. Tuumin, että nehän on varmaan tosi mielenkiintoiset. Nooo... ei ollut. Samassa tilassa oli menossa Lastenmessut, ja nehän oli vallanneet koko hallin; noita kauneuteen tai terveyteen liittyviä pisteitä oli ihan naurettavan vähän, eikä nekään tarjonneet mitään mullistavaa tai kovin mielenkiintoista. Kävelin siis hallin vartissa läpi, ostin pari lakua, ja suuntasin Oulun keskustaan. Kävin pyörimässä aurinkoisella torilla, sekä piipahdin muutamassa kaupassa. En ostanut mitään, mutta Stockalla viivähdin muutamankin hetken laukkupuolella haaveilemassa... Ai että kun tekisi mieli toteuttaa joku laukkuhaaveista pian.Loppupäivä on mennyt muun muassa jääkiekon, sekä seuraavan puuhan parissa...


Meneillään siis parvekekalusteiden fiksaus. Ostettiin tummanruskeaa puuöljyä, jotta saataisiin kalusteisiin vähän uutta ilmettä auringossa haalistuneen punertavanruskean tilalle. Toivottavasti lopputuloksesta tulee hyvä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti