13. toukokuuta 2014

Tunnustusta käsityöbloggareille


Sain Lankatarina- blogin Marilta ihanan tunnustuksen, kiitos Mari! Tunnustuksen saa jakaa eteenpäin kolmelle seuraamalleen käsityöblogille perustelujen kera. Koska tällaisista postauksista löytyy usein uusia blogituttavuuksia luettavaksi, jaan tunnustuksen tottaki itsekin eteenpäin kolmelle minua inspiroineelle käsityöblogille. Olisin voinut listata tähän aika liudan muitakin taidokkaita naisia, mutta tällä kertaa valitsin seuraavat kolme blogia.


Pientä kivaa

Petran ja Roosan blogi on ihan ensimmäisiä käsityöblogeja joita olen alkanut lukemaan, ja josta edelleen säännöllisesti ammennan inspiraatiota ja intoa itsellenikin. Kahden naisen kekseliäitä, kauniita käsitöitä, jotka on vimpan päälle tehtyjä. Tsekatkaa ainakin Roosan upea kolmiopeitto ja hauskat kirjaintyynyt sekä Petran kaunis virkattu matto.


Nurin kurin

Marika Nurin kurin -blogista tekee upeita käsitöitä modernilla otteella, tykkään ihan kympillä kaikesta mitä Marikan käsistä syntyy! Blogi on pullollaan toinen toistaan upeampia neuleita ja virkkauksia, sekä hauskoja DIY- vinkkejä. Graafista ja tyylikästä. Käsitöiden lisäksi Marika bloggailee paljon myös muun muassa sisustusjutuista. Plussaa myös blogin upeista kuvista! Käsityöjutuista lemppareitani Marikan blogissa on muun muassa kartonkiset suojukset vaaseille, sekä upeat neulotut clutchit.


Melkein kuin uusi

Krisse neuloo, tuunaa, remppaa, askartelee ja leipoo... Blogi täyttyy ihanista ideoista ja kauniista toteutuksista. Melkein kuin uusi on yhtä kuin kekseliäitä DIY- vinkkejä ja hyväntuulisella otteella toteutettuja kauniita käsitöitä. Krisse taitaa käsityötekniikat laidasta laitaan, ja käsistä näyttää syntyvän aina priimaa! Kurkatkaa ainakin Krissen tekemä viinilaatikkoyöpöytä sekä maailman söpöimmät huopahemmot!

4 kommenttia:

 1. Oi kiitos! Tämäpä lämmitti sydäntä :)

  VastaaPoista
 2. Kiitti kun esittelit nuo mukavat blogit, kävin niitä jo kurkkimassa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla että löysit uutta luettavaa. :) Ihania blogeja!

   Poista